JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:dziewczyny mam do sprzedania biustonosz z H&M za 20 zl rozm. 75C chce ktos?? bo dla mnie okazał sie za mały
-
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko byc dobrej mysli. Oddałabym wszystko aby ujrzec jutro zarodek. Jak zobacze Kropka to sie chyba upije Piccolo z radości Najbardziej nie lubie tego czekania w kolejce przed gabinetem, bita godzina jak nic a trzese sie jak galareta, masakraMonis
[/link]
-
Cześć Dziewczyny, i ja dołączam do wątku, wg ostatniej miesiączki to 7 tydzień, ale owu była w 21 dc. Też czekam na usg jeszcze, dopiero 8 stycznia i też jestem taka zmęczona no i chyba mdłości się zaczynają... do tego jeszcze przeziębienie.
MILA, bea lubią tę wiadomość
-
ja tez nie mam zadnych objaowy boje sie ale jak ostatnio bylam na usg to zarodek juz byl wg okresu idealna wielkosc zarodka tylko ten kewiak dobija mniehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Karm3lka dokładnie po co płacić? Ja chodzę też prywatnie ale skierowanie na badania dziś wykaraskać chcę z NFZ-tu.
Malutka daj znać co i jak, ja mam wizytę dopiero na 18.karm3lka lubi tę wiadomość
-
Moni& wrote:Nie pozostaje nam nic innego jak tylko byc dobrej mysli. Oddałabym wszystko aby ujrzec jutro zarodek. Jak zobacze Kropka to sie chyba upije Piccolo z radości Najbardziej nie lubie tego czekania w kolejce przed gabinetem, bita godzina jak nic a trzese sie jak galareta, masakra
Dokładnie, ja też się dziś tam nasiedzę, zawsze masa kobiet. Zapisują co 10 minut a wiadomo, że ciężarne to dużej trwa badanie i się wszystko przeciąga. -
kasika8303 wrote:Karm3lka dokładnie po co płacić? Ja chodzę też prywatnie ale skierowanie na badania dziś wykaraskać chcę z NFZ-tu.
Malutka daj znać co i jak, ja mam wizytę dopiero na 18.
No własnie o to chodzi,płacę sładki więc jako tako mi się należy Daj znać jak po wizycie -
nick nieaktualnyO, a ja myślałam, że to wątek dla mam, które rodzą w grudniu 2013... Głupek ze mnie
Dziewczyny, które już miały usg, kiedy wam było widać zarodek? Bo nie wiem na kiedy się umówić do lekarza: 5tc+6 czy 6tc+2? Kurcze, potem do połowy lutego mogę nie znaleźć wolnego czasu i już sama nie wiem...