JESTEM W CIĄŻY !!! - GRUDZIEŃ 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już po wizycie, nikogo nie było, obyło się bez czekania.
Uffff jest zarodek 6,4 mm. Lekarza nadal martwi, że jest za mały. Wychodzi na to, że jestem w 5-6 tc a nie w 8. Mam przyjść za tydzień, zobaczyć ile urośnie i wtedy dostanę skierowanie na badania.
Dziewczyny mam do Was pytanko, ile zarodek rośnie dziennie? Orientujecie się? I mam jeszcze jedno pytanko, ile mg bierzecie kwas foliowy? Ja mam 0,4 ale dziś w aptece Pani powiedziała, że są też 0,8, co mnie zdziwiło.stardust87 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Jestem już po wizycie, nikogo nie było, obyło się bez czekania.
Uffff jest zarodek 6,4 mm. Lekarza nadal martwi, że jest za mały. Wychodzi na to, że jestem w 5-6 tc a nie w 8. Mam przyjść za tydzień, zobaczyć ile urośnie i wtedy dostanę skierowanie na badania.
Dziewczyny mam do Was pytanko, ile zarodek rośnie dziennie? Orientujecie się? I mam jeszcze jedno pytanko, ile mg bierzecie kwas foliowy? Ja mam 0,4 ale dziś w aptece Pani powiedziała, że są też 0,8, co mnie zdziwiło. -
Kwas foliowy w większej dawce jest chyba tylko na recepte jak dobrze pamietam. Gratuluje Maluszka a że mniejszy eee nie przejmuj się ważne żeby zdrowy był. A rośnie 1mm dziennie ale to od ktòregoś tyg nie pamiętam od ktòrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TO i ja się dopisze do tego wątku. Test zrobiłam 21 grudnia, mdłości mam od 25 grudnia, a 30 grudnia byłam u gina: mój maluszek miał wtedy 1,83 milimetry Grudzień jest magiczny. Najlepszy prezent na Święta jaki kiedykolwiek dostałam-prezent od moich aniołków :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 21:42
MILA, celia lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
MalutkaEve wrote:moja pierwsza wizyta dopiero za tydz i już cała drżę
myślicie że powinnam przed wizytą zrobić jeszcze jedną betę? ostatnią robiłam 1,5 tyg temu
Hmmm jak Cię roznąca beta uspokoi to zrób Ja zrobiłam tylko po to aby zobaczyć który tydzień, bo 8 tc to ja na bank nie mam. -
hej mamuśki
ja również czekam na wizytę, mam umówioną na 7.01 (gin na nfz - moze da jakies skierowania na badania choc część bedzie za free;) ) ale nie chcę chodzić do tego lekarza! bo robi wszystko na odpierdol! niestety wszystkie inne terminy zajęte u innych, prywatną wizytę mam dopiero 13, a do lekarza którego chcę miec jako prowadząceco to najwcześniej prywatnie 11 luty!!! więc do tego czasu pewnie jajo zniosę! jutro odbieram wyniki drugiej bety! oby był wzrost!
Trzymam za was kciuki i wasze maleństwa! niech rosną zdrowo! cieszę się, że już je widziałyście sama już się nie mogę doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 22:29
MILA lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:A co ja mam powiedzieć? 20 stycznia dopiero Ponad dwa tygodnie strachu, żeby puste jajo nie było
nasze maleństwa mają tyle samo i na pewno bedzie wszystko ok!!! ściskam mocno!!!!stardust87 lubi tę wiadomość