JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia przykro mi również, wiem, że to pewnie dla Ciebie teraz żadne pocieszenie, ale na pewno będzie dobrze i niedługo do Nas znowu dołączysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 16:49
Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:Hej dziewczyny niestety miałam pusty pęcherzyk;( wlasnie wyszłam ze szpitala dopiero leje sie ze mnie krwi ze masakra,jakos mi tak ciężko nie moge sobie dac rady ale cóz widocznie tak miało byc.Dzięki że sie martwiłyscie.Pewnie skauje ovu bo bedzie mi cięzej... kochane jesteście:*
Kochana sciskam mocno niestety wiem co czujesz.. zadne slowa nie dadza otuchy jedynie czas... :* -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja tak tylko na moment wpadłam zobaczyć co u Was.
Karolinko, wiem jak musi być Tobie teraz ciężko. Mam nadzieję, że niebawem podniesiesz się z tego wszystkiego i zawalczysz jeszcze raz. Przytulam mocno, odpoczywaj teraz i nabierz sił, aby spróbować raz jeszcze.Karolcia23369 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Ehhh Kada,u mnie już lepiej. Ale mąż walczy z gorączką i bólem gardła,a synek ze szkarlatyną. Są na penicylinie. Szpital w domu,ja sama wszystko ogarniam i jestem już cholernie zmęczona.
Dzięki kochana dla Twojej rodzinki życzę zdrówka i uważaj na siebie:*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Karolcia kochana!!! Ściskam Cię tak bardzo mocno napisała Klaudia żadne słowa nie ukoja Twojego bólu i straty Ale pamiętaj że zawsze możesz na Nas liczyć ja wiem że teraz najbliższa rodzina będzie Ci potrzebna!! Jeśli chcesz to płacz ułoży Ci kochana!!! Całuje Cię bardzo mocno i ściskam do serca!!!!
Plumb80, Karolcia23369 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Karolcia trzymaj się i nie poddawaj, wiele dziewczyn zachodzi w zdrową ciążę po takich sytuacjach jak twoja i to bardzo szybko.
Ja dziś byłam na wizycie, maleństwo ma 19mm, serduszko jest i wszystko ok. Karta ciąży założona termin na 21 lipca. Martwiłam się bardzo tą wizytą ale kamień z serca i kolejna 13 stycznia.Ruda27, Paulia87, Paula_29 lubią tę wiadomość