JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda nie martw sie, tez tak mam.wszystkie pisza o wiekszych piersiach,bolacych sutkach a ja z tego nic nie mam.tylko mdlosci, jtore od dwoch dni zelzaly mocno i tez sie zastanawiam czy jest ok.do tego nie mialam usg na wizycie i nawet nie wiem czy moja ciaza to zarodek czy puste jajo...
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Misia my baby kiedys zglupiejemy
Tez piersi nie mam wrazliwych, ale moze to dopiero przyjdzie.. Najgorzej jak sie cos mialo a to zanika... EhhRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny niestety miałam pusty pęcherzyk;( wlasnie wyszłam ze szpitala dopiero leje sie ze mnie krwi ze masakra,jakos mi tak ciężko nie moge sobie dac rady ale cóz widocznie tak miało byc.Dzięki że sie martwiłyscie.Pewnie skauje ovu bo bedzie mi cięzej... kochane jesteście:*
-
Margotka87 wrote:Mi też juz wszystko minęło:) jedyne co zostało to rozmiar stanika 85G haha
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Karolcia23369 wrote:Hej dziewczyny niestety miałam pusty pęcherzyk;( wlasnie wyszłam ze szpitala dopiero leje sie ze mnie krwi ze masakra,jakos mi tak ciężko nie moge sobie dac rady ale cóz widocznie tak miało byc.Dzięki że sie martwiłyscie.Pewnie skauje ovu bo bedzie mi cięzej... kochane jesteście:*
Zycze Ci wszystkiego najcudowniejszego Kochana. Postaraj sie wypoczac i zregenerowac,nie poddawaj sie.
Buziaczki
-
nick nieaktualny
Karolcia skarbie strasznie mi przykro musisz byc dzielna i walczyc! Napewno sie uda znowu, wazne ze jestes plodna i sie ulozy zobaczys! Odpoczywaj teraz :* przestan czytac na necie, skup sie na czyms innym. Moze ksiazki? Sciakam Cie serduszko :*
Moje sa babelki, ciut urosly, czekam na dalszy rozwoj sytuacji w tej sprawie :p