JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie jak jest z ta gr krwi? Wszedzie trzeba placic? Ja mialam robiona w szpitalu przed samym porodem i mialam bezplatnie. A jak to jest w czasie ciazy jakbym ja chciala zrobic? Bo szukam w papierach ale jak na zlosc jej nie mam ;/ Wiem, ze czasem wpisuja w ksiazeczke zdrowia ale zebym je to wiedziala gdzie jest moja ksiazeczka
-
maggda wrote:ładny masz ten brzusio
ja wstawię fotkę w nast. tygodniu.
nie to moja 2 ciąża, pierwsza straciłam 9marca tego roku w 16tyg
Ja kochana tez stracilam dziecko ale musisz byc dobrej mysli, ze tym razem sie uda i wszystko pojdzie zgodnie z planemNo to pewnie brzuchol tez Ci juz rosnie
I czekamy na fotke
-
wiem ze z ta ciąża będzie dobrze bo tamta ciąża to był szok przy poronieniu jak zobaczyłam mala rączkę miedzy nogami, bo lekarz do którego wtedy chodziłam nie widział ciąży i uważał ze jestem bezpłodna i dawał mi tabletki anty.
Ale nadal czuje się nieswojo i czekam aż minie 16 tydz. -
maggda wrote:ładny masz ten brzusio
ja wstawię fotkę w nast. tygodniu.
nie to moja 2 ciąża, pierwsza straciłam 9marca tego roku w 16tyg
Klaudiaa piękny brzuszek już pisałam do Anitki że u mnie już widać bo mam tak jak moja mama że wywala od razu od żołądka wrzucę Wam jutro zdjęcie powiecie że to niemożliwe hihi ale w każdej ciąży było u mnie widać już w 5 tc a lekarz jak w pon mnie widział to się sial że brzuszek mam jak w 11 tc:)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:Boże a dlaczego tak późno jakaś przyczyna była kochana.. Ja straciłam 2 ciąże...
Klaudiaa piękny brzuszek już pisałam do Anitki że u mnie już widać bo mam tak jak moja mama że wywala od razu od żołądka wrzucę Wam jutro zdjęcie powiecie że to niemożliwe hihi ale w każdej ciąży było u mnie widać już w 5 tc a lekarz jak w pon mnie widział to się sial że brzuszek mam jak w 11 tc:)
He to w 38 bd wygladala jakbys trojaczki nosila -
maggda wrote:wiem ze z ta ciąża będzie dobrze bo tamta ciąża to był szok przy poronieniu jak zobaczyłam mala rączkę miedzy nogami, bo lekarz do którego wtedy chodziłam nie widział ciąży i uważał ze jestem bezpłodna i dawał mi tabletki anty.
Ale nadal czuje się nieswojo i czekam aż minie 16 tydz.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
maggda wrote:wiem ze z ta ciąża będzie dobrze bo tamta ciąża to był szok przy poronieniu jak zobaczyłam mala rączkę miedzy nogami, bo lekarz do którego wtedy chodziłam nie widział ciąży i uważał ze jestem bezpłodna i dawał mi tabletki anty.
Ale nadal czuje się nieswojo i czekam aż minie 16 tydz.
Lekarze...Szkoda slow i nerwow...U mnie troche inna historia bo ja urodzilam -
mam zlozone papiery o blad w sztuce ale narazie odlozylam to na boczny tor bo w glowie i brzusiu mam wazniejsza sprawe. no ja tez urodzilam w domu a do szpitala dotarlam z rodzacym lozyskiem ale dla peewnosci zrobili mi lyzeczkowanie aby jakies zakazenie nie bylo