JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Hej hej:) Mogę się dołączyć w końcu mój cykl szczęśliwy był między listopadem a grudniem więc:)
Klaudiaa witam kochana jak Ty się czujesz:)
Buziaczki:)
Jeee ale mnie zaskoczylas Super i gratulacje Pewnie, ze mozesz dolaczyc :* U mnie jak narazie wszystko OK -
Wrocilam, na szczescie bez skierowania do szpitala, ale mam cale mnostwo badan. Doktor kazala jesc ile sie da, chociaz po lyzeczce co jakis czas, cokolwiek na co mam tylko ochote (tylko, ze ja na nic nie mam, nawet sucha bulka do mdlosci mnie doprowadza!!!), no i mam wrocic z wynikami badan w nastepnym tygodniu.
-
bella82 wrote:Wrocilam, na szczescie bez skierowania do szpitala, ale mam cale mnostwo badan. Doktor kazala jesc ile sie da, chociaz po lyzeczce co jakis czas, cokolwiek na co mam tylko ochote (tylko, ze ja na nic nie mam, nawet sucha bulka do mdlosci mnie doprowadza!!!), no i mam wrocic z wynikami badan w nastepnym tygodniu.
A to takie czeste biegunki czym moga byc spowodowane? Oby wyniki wyszly dobrze i wszystko bylo OK No i staraj sie jesc cokolwiek kochana -
Witam
Paulina87 witaj w naszym gronie, ja dzisiaj od rana zaliczyłam potworną kłótnie z mezęm. Dobija pomału mnie już to wszystko , ta nasza sytuacja finanswa zamiast lepiej to mam wrażenie że jest coraz gorzej, i zaczęło mnie dobijac pomału życie za granicą, jest ciezko i to potwornie a ostatnio łapie coraz większe doły. Czekam tylko na wyjazd na święta do Polski no i na wt usg może jak w końcu zobacze swojego maluszka na usg to się uspokoje.
Mam momentami wszystkiego już dosyć. Ciekawe jak tam się czuje Karolcia i czy lepiej coś u niejPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Bella to dobrze, że się obyło bez szpitala, może spróbuj jeść coś słonego , u mnie działa przy mdłościach, dziewczyny pisały też, że pomaga, a próbowałaś wody z imbirem?
Ja robiłam badania, wszystkie wyszły w normie, także ok
Mam do Was tylko pytanie gin dała mi skierowanie na toxo, ale nie na cytomegalie, jakie badania miałyście na początku?
Witaj Paulia, gratulujePaulia87 lubi tę wiadomość