JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Nie mam kochana pojecia. Wiem tylko tyle, ze tez z szpitalu w Tychach. Zaraz poszukam na necie.
A jakie badania miałaś wykonywane??
BAAARDZO dziękuję za pomoc -
Ja mialam mofrologie, mocz i wassermana. Teraz jak bylam to bral wymaz na cytologie. Mi dal taka kartke i tam wypisal wszystkie badania, ktore musze miec zrobione w czasie calej ciazy i mam sobie na nie chodzic po kolei. Jedynie na ta glukoze co sie pije to swinstwo ten proszek to kazal isc 20-25 tygodnia ciazy
-
misia_k1 wrote:mnie dziś pani poinformowała, ze 200 zł prenata. a za testy genetyczne z krwi 250...mówisz ze u Nowosielskiego taniej??
Wiem,też że np w centrum medycznym w kato Sadowski czy jakoś tak za badanie prena biorą 250 zł
Ja za prenatalne tez placilam 200zl a z krwi kosztuja u niego 180zl. Ja wybralam te z usg a nie z krwi. Zbadal mnie a potem usg i siedzialam w gabinecie bite 45 min. Wszystko dokladnie sprawdzal i od razu mi mowil. Ile wazy, mierzy, przeziernosc karkowa, kosteczka udowa, czestotliwosc bicia serduszko itp. A jak chodzilam do tego osieckiego to nic mi nie mowil. Sama na zdjeciu sie doszukiwalam wagi i wzrostu...;/
-
Klaudia to fajnie, że taki jest.
Mowiłam własnie mezowi o tym dr:) i jestem pozytywnie nastawiona i na pewno zadzwonie i sie umówie-już pewnie po Nowym Roku, bo znając życie przed świętami jest komplet-ale bede dzwonic.
a te badania z karteczki to chodzisz do swojego z nfz i mu proponujesz jakie chcesz badania:)??
KAda aaa przytulaj się do męża:) ja przed chwilą się tuliłam-ale jakoś się mnie obawia...ehh
-
misia_k1 wrote:Klaudia to fajnie, że taki jest.
Mowiłam własnie mezowi o tym dr:) i jestem pozytywnie nastawiona i na pewno zadzwonie i sie umówie-już pewnie po Nowym Roku, bo znając życie przed świętami jest komplet-ale bede dzwonic.
a te badania z karteczki to chodzisz do swojego z nfz i mu proponujesz jakie chcesz badania:)??
KAda aaa przytulaj się do męża:) ja przed chwilą się tuliłam-ale jakoś się mnie obawia...ehh
Ide do niego i jak dalej mi takie, ktore mam ta tej kartce to nic mu nie mowie. Jak mi da jakies inne to powiem mu, ze moze na takie mi da skierowanie Na toxoplazmowe to powiedzialam, ze mam kota w domu i chcialabym takie badania zrobic