JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Katowico Ochojec (za 3 gorkami-Twoj facet bd wiedzial napewno o co chodzi jak jezdzi autem )ul. Lubinowa 3. Podam Ci jeszcze nr tel bezposrednio do tego dr Nowosielskiego on tez przyjmuje gdzies tam u Was w Tychach wiec mozesz zapytac gdzie ma dzis dyzur 502027943
-
hej Dziewczyny ja caly dzien dzis w biegu i temu sie nie odzywalam jakies wiesci mam od Karolci z tym ze ani nie potwierdzila czy moge tu cos pisac ani nie nefgowala tego wiec jestem w kropce a nie chce pisac zeby pozniej nie bylo. jedyne co moge potwierdzic to to ze jutro bedzie miala powtorke bety i jutro sie wszystko wyjasni nie miejcie mi za zle Kochane ale same rozumiecie
iza30 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Klaudia a Ty do tego lekarza chodziłas??? Szukam lekarza w Katowicach, byłam u dr Agdan ale mieszane uczucia mam-bo nawet usg mi nie zrobila...w sumie na NFZ.
Ja chodze do niego od momentu jak stracilam corke. Z corka chodzilam z nfz na ul.Dworcowa w katowicach do dr Damiana Osieckiego. Jezeli chodzi o podejscie do pacjetki to jest mily ale na tym sie konczy. Nie chce go tez obwiniac ale jakby zareagowal w pore to moze by sie skonczylo wszystko inaczej...Natomias do tego co chodze teraz moge poleci z czystym sumieniem. Trzyma jedna pacjetke prawie godzine. Na kazdej wizycie bada i robi usg. Odpowiada na wszystkie nurtujace pytanie i na pierwszej wizycie podal swoj prywatny nr telefonu jakby sie cos dzialo zebym miala bezposredni kontak z nim. Pacjetki, ktore chodza do niego rodza w prywatnej klinice ginekologiczno polozniczej na Ochojcu. -
Margotka nikt Ci nie ma za zle tego Jak Karolina bd chciala i bd potrzebowala naszego wsparcia to sama sie do nas odezwie. A jak to nie jest zadna tajemnica to wiesz przynajmnej czy ustaly jej te plamienia/krwawienia? Bo to chyba w tym momencie jest najwazniejsze
kada24 lubi tę wiadomość
-
Misia bo nie ma co sie oszukiwac, ze ci lekarze z nfz to wiekszosc z nich siedzi chyba w tym gabinecie za kare i swoja robote wykonuja na "odwal sie". Jak ja chodzilam z Julka do tego z nfz to mi powiedzial, ze on robi 3 usg na cala ciaze. Jak poszlam na badania prenatalne i tam wyszlo, ze mala za wolno przybiera na wadze i powiedzialam mu o tym to byl wielce zdziwiony na co odp: no ja pani mowilem, ze to duze dziecko nie bedzie. Za kazdym razem mnie zbywal a na moje pytanie odpowiadal powierzchownie...;/ A jak poszlam do niego po porodzie i powiedzialam, ze moje dziecko urodzilo sie w 36tyg ciazy z waga 1860g to myslalam, ze mu oczy wypadna. Oczywiscie nie widzial tego na usg, ze mala za wolno rosnie. Podziekowalam mu za uslugi w tej ciazy i wybralam tego Nowosielskiego
-
Margotka87 wrote:z tego co wiem to nie ustaly ale to sa informacje z rana od tego czasu nie mam z nia kontaktu
No to czekamy na jutrzejsza bete. Jak bedziesz z nia miala kontakt to zapytaj sie w naszym imieniu czy mozesz nam przekazac te informacje dotyczace bety i stanu maluszka. No i oczywiscie pozdrow ja od naskada24, misia_k1, iza30 lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Misia bo nie ma co sie oszukiwac, ze ci lekarze z nfz to wiekszosc z nich siedzi chyba w tym gabinecie za kare i swoja robote wykonuja na "odwal sie". Jak ja chodzilam z Julka do tego z nfz to mi powiedzial, ze on robi 3 usg na cala ciaze. Jak poszlam na badania prenatalne i tam wyszlo, ze mala za wolno przybiera na wadze i powiedzialam mu o tym to byl wielce zdziwiony na co odp: no ja pani mowilem, ze to duze dziecko nie bedzie. Za kazdym razem mnie zbywal a na moje pytanie odpowiadal powierzchownie...;/ A jak poszlam do niego po porodzie i powiedzialam, ze moje dziecko urodzilo sie w 36tyg ciazy z waga 1860g to myslalam, ze mu oczy wypadna. Oczywiscie nie widzial tego na usg, ze mala za wolno rosnie. Podziekowalam mu za uslugi w tej ciazy i wybralam tego Nowosielskiego
A ten porod w klinice priv to jak na str widzialam 5 tysiakow... -
misia_k1 wrote:Klaudia a gdzie do Niego chodzisz i ile płacisz za wizyte...wiesz ja dzis byłam i usg nie mialam. Załamana jestem bo dopiero 2 tyg temu wyszłam ze szpitala i wtedy miałam tez ost usg-a na zdjeciu był pęcherzyk. Myslalam, ze dzis mi zrobi usg i bede wiedziec co i jak. na badania prenatalne zapisalam sie w cz-wie(bo tam mialam lekarza i na swieta tam jade-wiec w sobote 21 pojde i zaplace). Ale kurczaki chcialam miec lekarza na miejscu tutaj, ktory bedzie się mna interesował. Wiesz chodzić mogę na NFZ aby za badania nie placic-ale wole miec kogos, do kogo bede mogła dzwonić w razie obaw itd.
A ten porod w klinice priv to jak na str widzialam 5 tysiakow...
Tak ale jak chodzisz do niego i on prowadzi Ci ciaze to porod masz za juz w cenie tych wizyt. To jest szpital, w ktorym on stacjonuje i tam bierze swoje pacjentki. Za badania prenatalne bierze 200zl. Za wizyte 150zl.(badanie z usg). No mozesz chodzic tez z nfz tylko po to zebys miala wyniki badan na bierzaco i przynosic je do tego prywatnego. Ja tak robie.