JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jest, Bąbelek w pełnej krasie
Camille87 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Kobitki, nic tam nie widać, to nie monitor w gabinecie teraz będą już ładniejsze, Może Bąbelek rozłoży nóżki w styczniuZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Kobitki, nic tam nie widać, to nie monitor w gabinecie teraz będą już ładniejsze, Może Bąbelek rozłoży nóżki w styczniu
No calkiem mozliwe:P Ja bylam teraz w pon na usg i powiedzial gin, ze na 80% chlopczykRuda27 lubi tę wiadomość
-
http://imageshack.us/photo/my-images/36/i4i2.jpg/
BrzucholekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 14:40
Camille87, Ruda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kada24 wrote:ladny masz brzuszek hehe ja mam jak narazie swoj po 1 ciazy został ale jak patrze to podbrzusza sie taki malutki sie robiZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilia WSK śliczne zdjęcia maluszka i ładny brzuszek od razu widać że zamieszkuje tam mały lokator, Ja wrzuce zdjęcie dopiero jak będe po wizycie u gina czyli koło wt, śr. Sama jestem ciekawa jak duży jest już mój maluszek.
-
mindusia wrote:Emilia WSK śliczne zdjęcia maluszka i ładny brzuszek od razu widać że zamieszkuje tam mały lokator, Ja wrzuce zdjęcie dopiero jak będe po wizycie u gina czyli koło wt, śr. Sama jestem ciekawa jak duży jest już mój maluszek.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny