JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale Wam dobrze, przynajmniej cos jecie. U mnie kromka chleba suchego powoduje mdlosci! ja mialam chwile grozy pare godzin temu, chcialam jechac na pogotowie. w pewnym momencie strasznie zaczelo mi sie w glowie krecic, nawet jak siedzialam! do toalety jak szlam to scian sie musialam trzymac, strasznie slabo mi sie zrobilo, dreszcze mialam i czulam sie fatalnie. ale ja dzis praktycznie nic nie zjadlam, troche ryzu z marchewka. wiec musilam w siebie suchy chleb, pare kawalkow gorzkiej czekolady, i pije co chwile wode. teraz czuje sie lepiej ale to co przeszlam to masakra jakas! Jak sie objadacie to zjedzcie za mnie:-) u mnie brzucha nie widac, ja jak na razie chudne:-/
-
A ja różnie z jedzeniem , głównie mnie od mięsa odrzuca i mam z tym problem, bo już wyczerpałam pomysły na bezmięsne obiady i na myśl o wszystkim mi niedobrze, może macie pomysły na coś do jedzenia ale takiego konkretnego?
Bo jak podjadam różne rzeczy to i tak za chwilę jestem głodna a jak jestem głodna to mnie mdli i tak w kółko
Plumb trzymam kciuki za synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 21:10
-
Paula 29 u mnie mieso to jedynie w zupie przechodzi ale tylko kurczak wiec wrzucam do garnka jarzynki piers z kurczaka i praktycznie kazdego dnia zupke jakas jem i podchodza mi zmiksowane jarzynowki na gesto z drugich dan to jajko wiec jednak wole zupe zrobic
-
u mnie na początku też było ciężko z jedzeniem nie chciało mi się w ogóle jeść ciężko było znaleźć coś na co miałabym ochotę od paru dni mam większy apetyt ... dużo większy
jeju bella współczuję... chociaż mi jakby ubyło ze 3 kg to bym się nie obraziła -
aneczkaaa1985 wrote:u mnie na początku też było ciężko z jedzeniem nie chciało mi się w ogóle jeść ciężko było znaleźć coś na co miałabym ochotę od paru dni mam większy apetyt ... dużo większy
jeju bella współczuję... chociaż mi jakby ubyło ze 3 kg to bym się nie obraziła
moge sie zamienic:-) naprawde tesknie za jedzeniem
-
nick nieaktualnyaneczkaaa1985 wrote:ja owoce i jedzenie typu kfc mc'donalds (bardziej kfc i jak na złość w moim mieście nie ma 80 km mam do najbliższego ucztowania)
Jak slysze KFC to sluch mi sie wyostrza i slina leci taki odruch warunkowy :p
Jednym slowem - KFC nie odmawiamaneczkaaa1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostetnio sie troche opuściłam jakoś tago potrzebowałam i hm obchodziłam urodziny . Wiecie co nasze rodzinki już sie powoli orientują rodzice tak dziwnie na mnie patrzyli że ho ho . Ale cieszyli sie jak sie pytali ale ja twardo do swiąt wytrzymam taka niespodzianka
Kochane wiecie co u karolci ?
Hm mi jako tako sie popraswia troche więcej jem . Ale mam dziwne zachcianki na kakao z chlebem . Lub ryż tylko z sosem . Kanapki przegryzam mandarynkami.
A co do zdjęć to super pomysł Tylko musze kupić czytnik do karty pamięci bo kabel mam popsuty od telefony więc coś około soboty wrzucę mój brzucholRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny