JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie pisze,ze przekreslam ta ciaze ale no nie oszukujmy sie kolorowo nie jest. Beta w 6 tyg ciazy wedlug norm ktore znalazlysmy na necie to 1080. Wiadomo,ze u kazdej moze sie ten wynik roznic ale od 68 od 1080 to jest znacznie wiecej niz troche. Jedyne wyjscie na logike, ze jest o duzo duzo mlodsza ciaza ale skad by jej wyszedl juz wtedy test pozytywny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszlam teraz na forum i widze co sie dzieje.Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy u Karolci.Zycze jej tego z calego serca.Myslalam ze wczorajsze plamienia mina.Trzeba wierzyc do konca.Dobrze ze jest pod opieka lekarzy.
Ja dzis siedzialam u lekarza z synkiem.Biedak ma szkarlatyne.Teraz penicylina i walka z choroba.
Pozdrawiam dziewczyny.
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Ja wchodzilam na jej wykres i nie miala zaznaczonej owulacji a test robila o czulosci 10 wiec wcale to nie musi byc 6 tc bo nie wiadomo kiedy do zaplodnienia doszlo..
Ja też trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie ok, chyba każda życzy Karolci jak najlepiej tylko nawet gdyby liczyć test od 10 to i tak coś się nie zgadza bo test robiła 2.12 a dziś jest 11, niezależnie już od owulacji
Ale miejmy nadzieję że skoro pęcherzyk jest to wszystko jest ok, a nie wiecie co jej lekarze konkretnego powiedzieli?
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ja też trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie ok, chyba każda życzy Karolci jak najlepiej tylko nawet gdyby liczyć test od 10 to i tak coś się nie zgadza bo test robiła 2.12 a dziś jest 11, niezależnie już od owulacji
Ale miejmy nadzieję że skoro pęcherzyk jest to wszystko jest ok, a nie wiecie co jej lekarze konkretnego powiedzieli?
Niestety w tym co piszesz jest sporo racji -
Paula_29 wrote:Ja też trzymam kciuki i mam nadzieję że będzie ok, chyba każda życzy Karolci jak najlepiej tylko nawet gdyby liczyć test od 10 to i tak coś się nie zgadza bo test robiła 2.12 a dziś jest 11, niezależnie już od owulacji
No dokladnie. I beta tez nie pojawia sie od momentu zaplodnienia tylko od momentu zagniezdzenia. Wiec jak 2.12 test jej wyszedl nawet o czulosci 10 a dzis jest 11.12 wiec powinna byc wyzsza niz 68 i to napewno
-
Camille87- tak tu masz racje, ze nie wiemy kiedy byla owulka i duzo z nas jak idzie do lekarza to slyszy np ze wg usg jest 7 tydzien a suwaczek liczac od ostatniej daty @ pokazuje np 7tydz i 4 dzien. To moze byc roznica kilku dni ale nie tygodni.
-
nick nieaktualnyKlaudia ja wiem jak sie liczy wiek ciazy ale jesli ktos ma owulacje pozno to nie ocenia sie prawidlowosci ciazy sugerujac sie jej wiekiem wg om.. wysokosc hcg jeat sprawa indywidualna choc zgodzulam sie zw jest za mala. Po prostu mam nadzieje ze jednak cos sie wydarzy...