JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna ta Karolcia strasznie jej współczuje mam nadzieje, że wszystko skończy się pomyślnie i niedługo wyjdzie do domu. Domyślam się co musi przechodzić w związku z tą ciążą. Ja nie widziałam swojego dzieciątka już ponad miesiąc ale cały czas wierze że z nim wszystko w porządku.
Co do bety nie znam się na tym, ale mnie też się wydaje że jak na ten tydz ciązy w którym ona jest to troche za mała.
Plumb zdrówka dla synka, oby szybko wyzdrowiałCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje mindusia.
Ehhh caly czas mysle o Karolci.I szkoda mi jej,ze teraz lezy w szpitalu pelna obaw.I to jeszcze teraz przed samymi swietami.
Najgorsze to czekanie.Mnie w tym wszystkim podbudowuje fakt,ze lekarze zatrzymali ja na odziale.A skoro walcza o ta ciaze to nadzieja jest.Oby nowy dzien przyniosl dobre wiadomosci.Margotka87, Camille87, iza30 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Mindusia tez masz usg 17 grudnia jak ja?
zgadza się 17 grudnia mam usg. Zgadzam się z Klaudiaa lekarze powinni od razu reagować a nie ja zbywać a ten ginekolog do którego Karolcia dzwoniła to jakiś niepoważny gościu. dobrze, że w szpitalu ja przyjeli i robia jej badania. -
aneczkaaa1985 wrote:dobrze że karolcia pojechała do szpitala - faktycznie beta niska ale musimy być dobrej myśli przykro mi że musi przez to przechodzić - żeby tylko wszystko się dobrze skończyło.
Ja też się dziewczyny strasznie męczę.
dlaczego? co jest grane?