JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super pomysł z tymi zdjęciami nie ma lepszego sposobu na poprawę humorku jak spojrzeć na rosnący brzuszek a w nim maluszka.
Co do jedzenia wciąż mam ze maleństwu coś nie smakuje wczoraj np. zdążyłam wziąć 1 kęs tosta z serkiem topionym i zaraz do łazienki musiałam biec
No i cały czas nie mogę mięsa jeść wyjątkiem o dziwo jest gotowana pierś kurczaka ale tylko pierś. no i powoli mogę już smażyć na patelni z czego maż bardzo się cieszy
No to trzymamy kciuki za karolcie i pozytywne wiadomości -
nick nieaktualnyMaggda dzisiaj jakies plamki krwi zobaczylam na wkladce.. Ale nie wariuje poczekam.. Biore ta luteine i duphaston, bede chhciala zmienic lutke ta pod jezyk, bo to wkladanie dziennie 4 tabletek mnie stresuje i musze uwazac, zwlaszcza ze cos zolto mam i moze byc rzeczywiscie jakaa infekcja.. Prawde mowiac mam ju dosc
To ze mnie mdli to mam gdzies, ale stresuje sie bo brzuch zaboli bo te uplawy itd.. Ale poczekam jeszxze za tydzien mam kolejna wizyte..
A ty kochana robisz prenatalne? Juz za tydzien co ? i 2 trymestr super zazdroszcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda ja kiedyś tak miałam i dostałam wtedy jakieś tabletki do pochwowe i maść, no to u ciebie ciężko z tym lekarzem.
to ze brzuch boli to normalne mnie nawet teraz boli czasem ale lekarz mówił ze macica się rozpulchnia także dopóki mocno nie krwawię nie przejmuje się
no z badan znowu mam mocz, grupę krwi i to coś Wassermana -
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki, dawno mnie nie bylo- ze 2 dni i nie nadrobię Was... w międzyczasie bylam znow u gina, bo od lutki podjęzyk rzygałam dalej niż widziałam i zmieniłam na dopochwową, maluch w tydzień urósł nam z 17 mm do 3 cm Byczek Wrzuciłabym fotki Bąbelka ale średnio są klarowne brzuch- z racji 2 ciąży już go mam, uciska mi=nie każda gumka w majtach..
jak samopoczucie? Meldować sięZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK wrote:Hej Mamuśki, dawno mnie nie bylo- ze 2 dni i nie nadrobię Was... w międzyczasie bylam znow u gina, bo od lutki podjęzyk rzygałam dalej niż widziałam i zmieniłam na dopochwową, maluch w tydzień urósł nam z 17 mm do 3 cm Byczek Wrzuciłabym fotki Bąbelka ale średnio są klarowne brzuch- z racji 2 ciąży już go mam, uciska mi=nie każda gumka w majtach..
jak samopoczucie? Meldować się
A jaki masz opis w galerii zebysmy mogly znalezc malucha? -
Klaudiaa wrote:A jaki masz opis w galerii zebysmy mogly znalezc malucha?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!