JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_k1 wrote:Klaudia to fajnie, że taki jest.
Mowiłam własnie mezowi o tym dr:) i jestem pozytywnie nastawiona i na pewno zadzwonie i sie umówie-już pewnie po Nowym Roku, bo znając życie przed świętami jest komplet-ale bede dzwonic.
a te badania z karteczki to chodzisz do swojego z nfz i mu proponujesz jakie chcesz badania:)??
KAda aaa przytulaj się do męża:) ja przed chwilą się tuliłam-ale jakoś się mnie obawia...ehh
To ja Ci radze juz zadzwonic i umowic sie na wizyte bo u niego ciezko z terminami tym bardziej, ze przyjmuje u nas na giszowcu tylko 2 dni w tygodniu Jak juz do niego pojdziesz to on sam na kartce zapisuje Ci date kolejnej wizyty raz na miesiac. -
Wiem, ze 150zl za wizyte to nie jest malo jak mozna isc z nfz i nie placic nic ale ja np zanim zaszlam w ciaze to palilam. Potrafilam paczke dziennie sama wypalic. Papierosy kosztuja srednio 12zl paczke wiec dziennie sobie wrzucam do sloiczka polowe z tego 6 zl. Wiec przez caly miesiac uzbieram sobie na wizyte
-
Margotka87 wrote:Ja chodzę z nfz do katowic za usg prenatalne nie place s mam na dobrym sprzęcie wykonywane w sszpitalu na ginekologii i lekarz na prawfe godny polecenia prowadzi już moja 2 ciaze a i wszystkie badania całą ciaze z nfz
A gdzie chodzisz do tego lekarza? Pierwszy raz sie spotykam z tym, ze badania genetyczne sa free -
No jak masz taka okazje to pewnie, ze korzystaj Ja jestem zadowolona z tego lekarza co chodze i nie bd go juz zmieniala Bo jestem juz w 14 tyg za chwile w 15 wiec glupio tak co chwile isc do innego. Tym bardziej, ze ja sobie go chwale
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, wlasnie sie zbieram do lekarza... biegunka niestety nie przeszla, lekarka chce mnie wyslac do szpitala chorob zakaznych a ja nie chce:-( boje sie, ze cos gorszego tam podlapie:-( trzymajcie kciuki, bardzo sie stresuje:-( z tego wszystkiego schudlam juz 2kg:-(
-
Hej słoneczka ja wczoraj miałam rano biegunkę ale przeszło zaraz zbieram się z córka do przedszkola ale muszę ja obudzić a potem jadę klientkom włosy zrobić jakiś grosz wpadnie do kieszeni he no ale oczywiście ubióre maskę na buzię
-
nick nieaktualny