JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:czesc dziewczyny, ja czulam sie super na Wigilie i dosc duzo zjadlam, w pierwszys dzien troche gorzej, a wczoraj to juz byla jakas masakra:-( caly dzien wymiotowalam u mnie brzucha w ogole nie widac a dzis caly dzien spie
Kochana a to Twoja pierwsza ciaza? Bo jesli tak to na brzuszek mozesz jeszcze troche poczekac. Mnie w pierwszej cizy to doppiero kolo 6 miesiaca brzuszek sie pokazal Tak to ciagle mialam jakbym "dobrze pojadla" -
bella82 wrote:tak, pierwsza. naprawde? to strasznie dlugo, myslalam, ze na Swieta juz bede miala sie czym pochwalic:-) to bede czekac;-)
Wiesz to tez napewno indywidualna sprawa bo jedna w 4 miesiacu wyglada jakby juz do porodu szla a po drugiej w 6 mc nic nie widac Nie mart sie napewno urosnie
bella82 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:czesc Dziewczyny, u mnie tex brzuszek malutki;)w porównaniu do koleżanki, która jest ,,młodsza" o 3 tyg;) W poniedziałek badania prenatalne...ahhh marzy mi się córeczka:)
Noo to jest szansa, ze na badaniach juz poznasz plec. Ja bylam jakos w 11 tyg i 3 dniu na prenatalnych i powiedzial ze na 80% chlopczyk a teraz ide we wtorek i zobaczymy co sie tam ukarze -
Hej dziewczyny, a u mnie brzuszek już widać, choć wolałabym go ukryć( wydaje mi się, że to za wcześnie) a to moja pierwsza ciąża. Rano jest ok, ale jak cokolwiek zjem to wyrzuca go do przodu i ciężko ukryć. Może nie wygląda na typowo ciążowy, bardziej jakbym bardzo dużo jadła, ale niestety w większość obcisłych ciuchów już się nie mieszczę
-
U mnie jeszcze nic nie widac,ale jak siedze przy kompie to musze jedne z moich dzinsow juz rozpiac bo za bardzo uciskaja
Jutro ide na podst.badania-czyli morfologia,glukoza,mocz i WR. Ciekawa jestem jak mi wyjdzie morfologia bo we wrzesniu mialam tylko 9 % hemoglob. A pozatym ide jeszcze na rozmowe i moze dostane prace na umowe o prace..dobrze by bylo -
A my z mężem korzystamy z urlopu w Polsce i dlatego tak rzadko zagladam na forum.U mnie tez brzuszek juz widac i to raczej nie jest z przejedzenia
Na święta tak sobie pojadłam, chyba za wszystkie czasy, apetyt mi dopisuje jak nigdy dotąd. Ja mam wizyte dopiero na 17 stycznia wyznaczona -
Hej mamuski:) To widze, ze kazdej powoli brzuszek rosnie Ja jutro na 10.30 ide na wizyte i nie wiem czemu ale boje sie jak nigdy. Jutro sie okaze co tam z tym moim lozyskiem. Czy przesunelo sie na tylna sciane czy niestety nadal na przedniej jest.
-
Witam Was Mamusie u mnie brzucho tez juz widac... w prawie zadne jeansy sie nie dopinam wiec w legginsach chodze bo najwygodniej Wzyscy w szoku ze juz tak po mnie widac... Ja mam wizyte dzis o 17.30 i troche sie stresuje. Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku Miłego dnia Wam życze
-
czesc Dziewczyny, ja zaraz sie wybieram na bad. prenatalne....stresuje się..ciekawe czy uda mi się dzisiaj dowiedzieć czy będzie chłopczyk czy córeczka. Wolałabym juz wiedzieć aby się nastawić.
Paula ja tez tak mam, rano brzucha nie ma he a jak zjem to popołudniu juz większy jest-ale bez przesady. Mdłości jeszcze mam i często po no-spe sięgam niestety.
Za to ostatnio często śpię w ciągu dnia-szczególnie po obiadku. Kręgosłup mnie boli-pewnie od tego nic nie robienia i ciągłego leżenia:)
Miłego Dniaaaa