JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my idziemy na bal, mam nadzieje że wytrzymam. Ja właśnie wyszłam z założenia, że na domówce to bym się nudziła , a na balu to sobie potańczę przynajmniej, ale to pewnie wszystko zależy od domówki. Na szczęście skoro nie pije to jedziemy samochodem i w każdej chwili będę mogła wrócić
-
czesc Kochane mam nadzieje ze po swietach ruszymy z pisaniem pelna para mi tez brzuchol wybilo po switach i tez juz dzuinsy w gre nie wchodza w czwartek mam usg prenatal;ne i nie moge sie doczekac a w piatek przymiarka ostatnia sukienki i obawiam sie ze moze byc problem a co do sylwestra to smigamy do szwagierki na posiadowke pozdrawiam :*
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. My w Sylwestra jesteśmy w domku, do nas przychodzą goście. Obym wytrzymała do 24:00, bo ostatnio ciężko wieczorami wysiedzieć.
Trzymajcie za mnie kciuki jutro. O 12:00 (u Was będzie już 13:00 )mam pierwsze usg. Oby wszystko było dobrze. Trochę się denerwuję, wiadomo na tym pierwszym dopiero zobaczyć można czy ciąża prawidłowa, dziecko zdrowe, bez wad itp. Uffff denerwuję się
Pozdrawiam Was Kochane !!! -
nick nieaktualny
-
Plumb ja również trzymam kciuki za jutro. Na pewno będzie w porzadku.
A my z mężem w tym roku wyjątkowo spędzamy sylwka w domu przed tv. Nie mamy żadnych planów. Ja się nawet ciesze że tak wyszło bo teraz w tej ciąży to róznie bywa raz lepiej raz gorzej. Piersi mnie ostatnio coraz bardziej pobolewają, pojawiają się na nich rozstępy, brzuszek wystrzelił do przodu. Brakuje tylko kopniaczków dziecka -
ja już po badaniu:) Dzidzia ruchliwa, zdrowiutka, nosek duży:)he śmieje się, że po mnie:) Machało raczkami i nózkami. Mąz zachwycony...Pani zauważyła mały ,,wyrostek" ale nie powiedziała czy to na 100% chłopczyk...ehh mąż cały czs tylko synek to synuś tamto...a ja hm ciesze się, ze dzidzius zdrowy-bardzo zwiększył swoje wymiary od 19 grudnia o całe 2 cm...ale jakoś w środku smutno mi, że jednak to nie dziewczynka. Pani Dr mówiła, że może za 3 tyg będzie wiadomo,pewnie wówczas moja nadzieja zniknie.
Wiem, że może się to Wam wydać dziwne, że tak marudzę zamiast skakać z radosci-ale w rodzinie sami chłopcy eh i tesciowie mnie wkurzyli, że musi być chłopak, aby ich nazwisko przetrwało itd-najmądrzejsi, najlepsi, najważniejsi....wrrr
Z badan Dzidzia jest młodsza o tydzien, czyli jestem w 11 tyg.
Plumb bedę trzymać kciuki, na pewno ujrzysz swoje małe rączki i nózki jak machają
-
misia super że wszystko ok jeszcze nie trać nadziei może będzie dziewczynka
ciekawe czy u mnie będzie już coś widać w czwartek (13 tydzień) chociaż lekarz powiedział że dopiero ok 20 tyg coś powie
ja też mam duży brzuszek na głodnego rano jeszcze ok ale po jedzeniu to już bardzo widać. Moja szwagierka miała taki brzuch w 5 miesiącu aż boję się myśleć jaki mój będzie na tym etapie.... -
Mój sylwester będzie nudny zostaję sama w domu mąż pracuję 20-4 a ja idę do pracy 1.01 na 8:00. Będę zajmowała się moim psiakiem który panicznie boi się petard. Zastanawiam się czy nie dać jej tabletki ziołowej na uspokojenie. Co myślicie dziewczyny może jej zaszkodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:20
-
Witam Was dziewczyny. Ja juz po wizycie u ginekologa Ostatnio robilam badania i dzis bylam juz z wynikami i lekarz powiedzial ze wyniki mam idealne i nasz dzidzius juz ma 3 cm i ze wzrostu wynika ze jest o 3 dni starszy Jak lekarz robil usg to juz sie ruszał taka jestem szczesliwa ahh Ide spac bo za duzo wrazen na dzis:)
Dobranoc mamusie -
Hej dziewczyny Misia, Kasieńka gratuluje, że wszystko ok, najważniejsze by dzidzie zdrowe były
Misia nawet jak będzie chłopczyk to zobaczysz nie zamienisz go później na żadną dziewczynkę
A u mnie wczoraj wróciły mdłości a już myślałam, że mam je za sobą, mam nadzieję że tylko na ten jeden dzień, wczoraj też mocno mnie brzuch bolał i kłuło, może zasugerowałam się tym, że w belly było napisane, że 10 t 6 d to granica bezpieczeństwa płodu, jakoś ciągle myślałam o tym dniu.Mam nadzieję że wszystko ok, usg mam w czwartek -
Hej my tez idziemy na domowke do kuzyna,bedzie z 10 osob. Musze jeszcze przygotowac koreczki Uwazam ze jednak domowki sa najlepsze. A mnie przeziebienie zlapalo takze w nowy rok wejde chora... nie dobrZe...
Aneczka idz do weterynarza z pieskiem, on powinien dac Ci jakies tabletki dla psa, moj kuzyn wczoraj w strzykawce mial taki zel uspakajajacy i wcisnal swojemu psu do pyska. Pies caly czas spal. -
CześĆ Mamusie:) Szampan w lodówce, petardy kupione i czekam na finał
Szampan oczywiście truskawkowy he he. mam nadzieję, że do północy wytrzymam, chociaż na pewno nie ominie mnie popołudniowa drzemka=juz kręgosłup od tego leżenia boli.
Sylwestra też w domku spędzam z rodzicami, siostrą i mężem.
Paula mam nadzieje, że mdłości przejda-też tak mam-raz lepiej raz gorzej.
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie mamuśki w nowym roku 2014. Jak tam sylwester udany?
Ja spedzilam go z mezem i moimi rodzicami oczywiscie przy szampanie Picolo.
Poszłam spac dopiero przed 2 w nocy, chociaż sen juz o 23 morzyłmisia_k1 lubi tę wiadomość