JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia wrote:witam wszystkie mamuśki w nowym roku 2014. Jak tam sylwester udany?
Ja spędziłam go z mezem i moimi rodzicami oczywiście przy szampanie Picolo.
Poszłam spac dopiero przed 2 w nocy, chociaż sen juz o 23 morzył -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Życzę nam wszystkim pomyślności w tym roku,oby wszystko nam sie udało i przyszły na świat nasze piękne i zdrowe skarby.
Wczorajsze usg w porządku.Podziwialiśmy z mężem naszego brzdąca.Wszystko pięknie było już widać.Aż łezka poleciała w gabinecie.
Pozdrawiam!!!misia_k1 lubi tę wiadomość
-
Hej. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Dzisiaj jestem ostatni raz w pracy i idę na zwolnienie. Wszystko się tak szybko potoczyło bo dopiero wczoraj powiedziałam kierowniczce że jestem w ciąży i razem stwierdziłyśmy że dla nas najlepiej jak pójdę na zwolnienie tak więc jutro wizyta i będę leżeć w domku. Co ja będę w domu robiła?- nie mam pojęcia- zanudzę się
Jutro badania prenatalne więc będę mogła dłużej popatrzeć na maluszka bo zawsze to tak szybciutko tylko mierzy ,sprawdza jak szybko bije serduszko i już.
-
Hej kochane ja dopiero teraz wyszlam z lozka Do domu wrocilismy po 4 (oczywiscie u znajomych juz zasypialam na siedzaco).
Po wczorajszej wizycie wszystko ok z maluszkiem. Lozysko niestety dalej pozostalo na przedniej scianie ale sie podnioslo. Wiec tyle dobrze. No i bedzie syn (potwierdzone) Kolejna wizyta 17 stycznia.Camille87, misia_k1, Ruda27, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:Hej. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Dzisiaj jestem ostatni raz w pracy i idę na zwolnienie. Wszystko się tak szybko potoczyło bo dopiero wczoraj powiedziałam kierowniczce że jestem w ciąży i razem stwierdziłyśmy że dla nas najlepiej jak pójdę na zwolnienie tak więc jutro wizyta i będę leżeć w domku. Co ja będę w domu robiła?- nie mam pojęcia- zanudzę się
Jutro badania prenatalne więc będę mogła dłużej popatrzeć na maluszka bo zawsze to tak szybciutko tylko mierzy ,sprawdza jak szybko bije serduszko i już.
Bedziesz lezala dupa do gory i odpoczywala Chodzila po sklepach i rozgladala sie za wyprawka dla maluszka Jeszcze sie narobisz do emerytury wiec korzystaj z tego, ze bd mogla isc na l4 -
Klaudia no to sobie pospałaś. Ja bym też dzisiaj rano sobie bardziej pospała tylko obudziłam się z potwornym bólem głowy teraz też mnie coś pobolewa.
Fajnie, że będzie synek. Macie już jakieś imie wybrane dla niego? -
mindusia wrote:Klaudia no to sobie pospałaś. Ja bym też dzisiaj rano sobie bardziej pospała tylko obudziłam się z potwornym bólem głowy teraz też mnie coś pobolewa.
Fajnie, że będzie synek. Macie już jakieś imie wybrane dla niego?
No juz w pierwszej ciazy (jakby byl syn) to mial byc Igor. A teraz jak sie okazalo, ze bedzie to z imieniem mamy problem. Igor nadal mi sie podoba ale takie "oklepane". Gdzie nie pojde tam slysze jak matka wola synka: Igor albo Oliwier Wiec jeszcze sie zastanawiamy Moze do maja wymysle cos innego -
dzoana wrote:Hej dziewczyny, czy te z was które biorą luteine zauważyły jakieś zmiany skórne? Typu wysypka??? Mnie to spotkało i nie wiem co to za dziwactwo yhhhh
Kochana nie wydaje mi sie, ze to sprawka luteiny. Nie mialam nigdy problemow ze skornych. Od 5 dni na lewym policzku zauwazylam plame czerwona, ktora zaczela sie luszczyc. Poszlam dzis do zwyklego lekarza pierwszego kontaktu. Na poczatku przygladala sie ten plamie a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to stwierdzila, ze to zmiany zwiazane z hormonami. Przepisala masc i na tym sie skonczylo...