JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Chętnie dołączę do wątku - ja również jestem szczęśliwą ciężarną z listopada. Dzisiaj dokładnie zaczęłam z dzidziusiem 8 tydzień. Czy któraś z Was kochane jest tak, jak ja na początku 2 m-ca?
A tymczasem życzę Wam wszystkim dużo zdrowia przede wszystkim w te święta, spokoju i radości!!!! Następne już z bobasami -
A ja jestem ta szczesciara którą nic nie pichci.... Jedziemy do mam a wrócimy z walowkami od mam... Już się nie mogę doczekac jutra oj aż mnie zemdlilo bo głodna jestem Mąż właśnie kolacyjke szykuje.... Oh jak ja jestem szczęśliwa imam kochanego męża..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kochane życzę Wam:
Mikołaja bogatego,
śniegu bielutkiego,
choinki pachnącej
i gwiazdki błyszczącej.
Minimum stresu,
maksimum miłości
i tyle radości
ile karp ma ości!
I żeby nasze maluszki rosły szybko i zdrowo
Wesołych Świąt:)Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniecie, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi.
Wesołych Świąt Mamusie
I niech Wasze dzieciaczki zdrowo sobie rosnaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam po świętach? Apetyt dopisywał?
Ja oczywiście żadnych problemów z jedzeniem nie miałam co pewnie wyjdzie na wadze.Już odliczam dni do czwartku czeka mnie kolejna wizyta i badania prenatalne .... jestem spokojna nie martwię się tymi badaniami co u mnie dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 08:15
-
aneczkaaa1985 wrote:Hej dziewczyny jak tam po świętach? Apetyt dopisywał?
Ja oczywiście żadnych problemów z jedzeniem nie miałam co pewnie wyjdzie na wadze.Już odliczam dni do czwartku czeka mnie kolejna wizyta i badania prenatalne .... jestem spokojna nie martwię się tymi badaniami co u mnie dziwne
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.Ja tez zajadalam w święta na calego.Tyle smakowistosci.
U mnie tez juz brzuszek niezle widac,wybil w zeszlym tygodniu i teraz juz widac ze jestem w ciazy.
Ja we wtorek tez jade na pierwsze usg.Juz nie moge sie doczekac!!!
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 15:07