JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie najgorsze jest to, ze my latamy jak wariatki do lekarza, martwimy sie jak nas cos zaboli, zakluje. Tych tabletek nie bo moga zaszkodzic, te tez nie bo cos tam...A sa takie co pija cala ciaze, pala, niczym sie nie martwia i rodza zdrowe dzieci.
Plumb80, Paulia87, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia no to już jest niesprawiedliwe też mam żal do Boga czemu mnie pokaral i zabrał mi 3 dzieci a kobiety które rodzą 12 dziecko albo właśnie narkomanki i pijaczki... Nikt nam nie odp dlaczego tak jest!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mój ból niestety nie minął wyć mi się chce, na dodatek pojawił się bardzi silny ból ucha przez co nie spałam całą noc. Zmykam dziś do lekarza na 12 i mam nadzieję, że coś poradzi zanim tu oszaleje. Jutro mam u siebie w domu Wigilię z przyjaciółmi i nie mam najmniejszych szans na posprzątanie już nie mówiąc o przygotowaniu żarełka...
-
Martynika wrote:Hej, jeśli mogę coś dodać od siebie, to usg genetyczne planuje się w podanych tygodniach, licząc od daty ostatniej miesiączki, bo kiedy dokładnie było zapłodnienie nikt tak naprawdę nie wie.
Byłam też ostatnio, 13 grudnia i faktycznie dziecko jest o prawie 2 tygodnie za duże, więc to się czasem zdarza .
Pewnie, że może być 2 tyg za duże bo po prostu szybciej rośnie, ale nie mogło być zapłodnienie 2 tyg wcześniej bo to chyba mało możliwe:)
Mi gin powiedziała, że maluch dorasta i wyrównuje się to z tygodniami najczęściej jeśli jest mniejszy, a jeśli większy to tylko się cieszyć
-
Hej dziewczyny a ja jakimś cudem się przeziębiłam, mam okropny katar, leje mi się z nosa, drapie mnie gardło i jestem strasznie słaba, a tu dziś Wigilia dla znajomych taka coroczna, i trzeba dom posprzątać.
jak sobie radziłyście jak Was dopadło choróbsko w ciąży? -
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny a ja jakimś cudem się przeziębiłam, mam okropny katar, leje mi się z nosa, drapie mnie gardło i jestem strasznie słaba, a tu dziś Wigilia dla znajomych taka coroczna, i trzeba dom posprzątać.
jak sobie radziłyście jak Was dopadło choróbsko w ciąży?
a co do bólu głowy, podobno to dobry znak w ciąży, bo oznacza wysokie stezenie BhcgPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie parę dni pochłonęło mnie sprzątanie domku... jeszcze w weekend choinkę ubiorę i z głowy. Zostanie zrobienie jedzonka. A wy jak z przygotowaniami świątecznymi? Wszystko zrobione?
Wczoraj byłam u lekarza widziałam moje maleństwo ma 41 mm i pięknie machało rączkami super widok. Następna wizyta za 2 tygodnie i wtedy będę miała badania prenatalne (tak to chyba się nazywa)
Ja zwolnienie planuję wziąć na początku lutego. W styczniu mam pod koniec 6 dni urlopu i później już nie wracam chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 10:49
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka super!
Paula ja kupilam syrop prenalen, żapytalam w apteće o cos dla kobiet w ciazy na przeziebienie.. Moze sprobuj no i herbatki z soczkiem malinowym czosnek z mlekiem? I duzo odpoczywaj.. Chociaz widze ze ciezko, jak masz dzisiaj gosci..
Ja czuje sie tak sobie, spac w nocy nie moge.. Teraz lekko mnie mdli, slaba jestem..Paula_29 lubi tę wiadomość
-
kada a jak u Ciebie z tym śluzem czysto już?? nie przemęczaj się.
Wy też macie często krwawienie z nosa albo zatkany nos?? U mnie prawie codziennie
Dzisiaj w nocy mąż tak mnie wkurzył że nie wytrzymałam i ugryzłam go cholernie mocno w rękę ale się darł hihi( nie wiem co mi odbiło).
Mam na rano do pracy a on mi się kręci, światło zapala jak na niego krzyknęłam to mu się na wygłupy zbiera tulić się chce itp. nie chciał dać mi spokoju to ma. Wczoraj taki ciężki dzień miałam bo robiliśmy pierogi z rodzinką (300 szt ) i byłam wykończona a ten mi spać nie daje .... będzie wiedział że ma ze mną nie zadzieraćPlumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość