X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza?

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokladnie ten sam problem-okropny bol glowy

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie odzywam bo pol dnia przespalam bo tak mnie glowa bolala... Umowilam dzisiaj sobie wizyte-odwiedziny w tym szpitalu co bd rodzila :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• BiB Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Mam dokladnie ten sam problem-okropny bol glowy

I masz na to jakiś sposób?Próbowałam to przespać, ale nie da rady :(

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB wrote:
    I masz na to jakiś sposób?Próbowałam to przespać, ale nie da rady :(

Ja pol dnia w lozku spedzilam. Rano ledwno na zakupy poszlam. Obudzilam sie juz o 7 rano z tym bolem. Obiadu nawet nie ugotowalam...Jedlismy kluski z miesem gotowe z worka...Spalam i tez mi nic nie dalo. Leze z recznikiem mokrym na glowie. Od tego bolu az mi niedobrze

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• dzoana Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej założe sobie suwaczek ale.... jak??? PS dziś dzionek bez plamień, ale za to jestem ciągle zmęczona, niewyspana, nerwowa yhhh
    Ruda27 wrote:
    Hej dzoana :) gratuluje :)
    Zaloz sobie suwaczka, lepiej bedzie nam patrzec na jakim etapie jestes :) ja tez 7 tydz, tez mialam plamienia i biore luteine i duphaston.. Kochana bedzie dobrze, musimy wierzyc :)

dzoana
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzoana wrote:
    Okej założe sobie suwaczek ale.... jak??? PS dziś dzionek bez plamień, ale za to jestem ciągle zmęczona, niewyspana, nerwowa yhhh

Wejdz na suwaczek ktorej kolwiek z nas i dalej juz bd miala opisane krok po kroku :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym bólem głowy to jakaś epidemia MBIE dziś też boki bardzo glowa... Wstałam o 7 i nie spałam w ogóle aż mi niedobrze jest!t

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj i przedwczoraj miałam migrene wymioty i ogolne rozbicie ale udalo się zasnąć

zpbndf9hsafopz9u.png
  • dzoana Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w57v9n73fh0crgo5.png

dzoana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście bez migren ostatnio. Ale na pocieszenia mogę Wam napisać,że w sumie też chodzę już 3 dni z bólem głowy bo...artystycznie pierdykłam 3 dni temy głową w szafkę nocną :O Pokarało mnie,chciałam pacnąć męża w zadek,ten zrobił unik,a ja zakończyłam grzmotem w szafkę :D Ehhh...

Paulia87, maggda lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Anitka widzisz męża się nie bije hihi on jest sprawcą dzidzi w brzuszku :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to miał być taki klapsik ;) I pokarało :O

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje, ze mi minie ten bol do jutra bo chcialam isc na takie ostatnie zakupy swiateczne. Co prawda prawie wszystko juz mam ale zapomnialam o najwazniejszym :P Mak do makowek :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję Klaudia że jutro będzie już lepiej i kupisz główny składnik :p

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez mam taka nadzieje. Wgl jakas przybita dzis chodze. Mam okropny dzien. Placze z byle powodu i wszystko wyprowadza mnie z rownowagi. Dawid po calych dniach siedzi w pracy i nawet nie mam do kogo sie odezwac ;/

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wcale się nie dziwię,jak sama jesteś całymi dniami. Teraz tym bardziej potrzebujemy naszych facetów,żeby przytulili,zeby byli w ogóle obok. No a w takim wypadku samotność jeszcze bardziej frustruje.

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, ze powinnam byc silna itp ale czasem ten strach bierze sile. Sama sobie wmawiam, ze znow cos bedzie nie tak i inne pierdoly. Najlepiej to jakbym tak zasnela i obudzila sie w polowie maja :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia no co Ty?? Wszystko będzie dobrze tym razem urodziwa zdrowego chłopca kochana!!
    Ja tak się wymadrzam a Anita już mój strach dziś przeszła codziennie jej truje o tym samym Ale cóż moje 2 poronienia są z tyłu głowy i o tą dzidzie boję się bardzo strach oblatuje mnie każdego dnia ' modlę się codzień o zdrówko dla maleństwa!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,takie obawy będą się jeszcze często pojawiać. I chyba nie potrafimy się od nich uwolnić. Ale wiesz,trzeba myśleć pozytywnie,bo to połowa sukcesu. Dajmy naszym maluszkom dobry start i róbmy wszystko aby było w porządku. Trzeba wierzyć każdego dnia i uśmiechać się,mówiąc "będzie pięknie".

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ