JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:I masz na to jakiś sposób?Próbowałam to przespać, ale nie da rady
Ja pol dnia w lozku spedzilam. Rano ledwno na zakupy poszlam. Obudzilam sie juz o 7 rano z tym bolem. Obiadu nawet nie ugotowalam...Jedlismy kluski z miesem gotowe z worka...Spalam i tez mi nic nie dalo. Leze z recznikiem mokrym na glowie. Od tego bolu az mi niedobrze -
Okej założe sobie suwaczek ale.... jak??? PS dziś dzionek bez plamień, ale za to jestem ciągle zmęczona, niewyspana, nerwowa yhhh
Ruda27 wrote:Hej dzoana gratuluje
Zaloz sobie suwaczka, lepiej bedzie nam patrzec na jakim etapie jestes ja tez 7 tydz, tez mialam plamienia i biore luteine i duphaston.. Kochana bedzie dobrze, musimy wierzycdzoana -
nick nieaktualnyJa na szczęście bez migren ostatnio. Ale na pocieszenia mogę Wam napisać,że w sumie też chodzę już 3 dni z bólem głowy bo...artystycznie pierdykłam 3 dni temy głową w szafkę nocną Pokarało mnie,chciałam pacnąć męża w zadek,ten zrobił unik,a ja zakończyłam grzmotem w szafkę Ehhh...
Paulia87, maggda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia no co Ty?? Wszystko będzie dobrze tym razem urodziwa zdrowego chłopca kochana!!
Ja tak się wymadrzam a Anita już mój strach dziś przeszła codziennie jej truje o tym samym Ale cóż moje 2 poronienia są z tyłu głowy i o tą dzidzie boję się bardzo strach oblatuje mnie każdego dnia ' modlę się codzień o zdrówko dla maleństwa!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 21:58
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyTak,takie obawy będą się jeszcze często pojawiać. I chyba nie potrafimy się od nich uwolnić. Ale wiesz,trzeba myśleć pozytywnie,bo to połowa sukcesu. Dajmy naszym maluszkom dobry start i róbmy wszystko aby było w porządku. Trzeba wierzyć każdego dnia i uśmiechać się,mówiąc "będzie pięknie".