JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I wogóle powiem wam dziewczyny, że załamałam się dziś. Zauważyłam, że w ciągu ostatniego ok tygodnia znacznie urósł mi biust! Przez cały tydzień leżełam w łóżku bo byłam chora i nie zakładałam stanika. Aż tu dziś ubieram się ładnie do lekarze i szok- cycki w staniku mi się nie mieszczą Jak tak dalej pójdzie to nie chcę wiedzieć na jakim rozmiarze skończe...
-
BiB wrote:I wogóle powiem wam dziewczyny, że załamałam się dziś. Zauważyłam, że w ciągu ostatniego ok tygodnia znacznie urósł mi biust! Przez cały tydzień leżełam w łóżku bo byłam chora i nie zakładałam stanika. Aż tu dziś ubieram się ładnie do lekarze i szok- cycki w staniku mi się nie mieszczą Jak tak dalej pójdzie to nie chcę wiedzieć na jakim rozmiarze skończe...
He a u mnie bez zmian a w podobnym tyg jestesmy.hm ciekawe czy mi cos sie powiekszy super by bylo -
misia_k1 wrote:He a u mnie bez zmian a w podobnym tyg jestesmy.hm ciekawe czy mi cos sie powiekszy super by bylo
Jeszcze tydzień temu też mówiłam, że u mnie bez zmian, a dziś poprostu nie wiem co się dzieje... może poprostu nabrzmiały i za chwilę wrócą do pierwotnego rozmiaru -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Camille a możesz sobie donieść kiedy chcesz czy jak to jest?
U mnie w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży, mam zamiar dopiero początkiem stycznia powiedzieć, a wizytę mam dopiero 15 stycznia
Mi kadrowa powiedziala ze moge wziac na nastepnej wizycie czyli 7.01 wtedy konczy mi se zwolnienie. Takze nie ma paniki z tym zaswiadczeniem
Ja powiedzialam kierownikowi kadrowej i kolezankom z ksiegowosci myslalam ze sie nie rozniesie ale juz i prezes mezowi zdrowia dla mnie zyczyl takze sie roznosi szybko
Bo Ty nie chcesz isc na L4 jeszcze tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 18:08
-
Hejjj! z radoscia do was dolaczam!!! obecnie jestem w 7 tc. I pewnie jak wszytskie pełna obaw stresu wątpliwosci, tym bardziej że i pracuje i mam luteine od przedwczoraj na podtrzymanie z powodu plamien Może jest ktoś w podobnej sytuacji jeśli chodzi o te plamienia i czy tez sie tak samo tym obawiacie choc niby to NORMALNE... Dobrze ze dzidzius rozwija sie dobrze i serducho wali jak szalone Obysmy wszystkie z radoscią doczekaly konca hmmm ja juz czekam z niecierpliwoscia na ten 12 tydzien bo to juz jakby najwieksze niebezpieczenstwo mija. także czekam na rozwoj watku ))
Margotka87 lubi tę wiadomość
dzoana -
nick nieaktualny
-
marderkowa wrote:Hej, dawno mnie tu nie było. Dziewczyny ja dalej czekam na wiztę 27go grudnia, a tym które widziały już swoje fasolki gratuluje
Własnie zorganizowałam nam ostatnie "bezdzietne" wakacje i wyjezdzamy w maju na tydzien
Tobie to dobrze Ja tez bym pojechala. Juz od 2 lat nigdzie nie bylam... -
Klaudiaa wrote:Spokojnie mozesz leciec
dzieki.
Powiem Wam, że jak tak Was czytam to się zamartwiam, bo ja nie mam żadnych objawów, prócz bolących piersi. Z jednej strony to dobrze, bo troche mi lżej, ale z drugiej zastanawiam się czy wszystko OK...