JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie dopijam herbatke ide sie na szybko ogarnac i lece po jakies zakupy swiateczne bo jak narazie nie mam ani jednego prezentu Jak zwykle wszystko na ostatnia chwile robie Dobrze ze juz mam pokupowane slodycze, jedzenie itp na swieta bo tak bylabym jeszcze daleko za murzynami
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Majac na uwadze ze owulacje mialam 20dc takie "spoznienie" jest calkiem zrozumial
Co do zaswiadczenia nie jest potrzebne jesli na zwolnieniu jest kod "B" on oznacza ciaze i zasilek musi hyc wyplacny 100%. Jesli ktos bedzie wymagal tego zaswiadcznia mimo tego kodu to jest to niezgodne z przepisami nawet na stronie ZUS mozna o tym znalezc zaswiadczenie potrzebne jest w przypadku gdy kobieta mimo ciazy pracuje wowczas ma dodatkowe przywileje np krotszy czas pracy przykomputerze platne zwolnienia na badania itp ja mam tylko l4 zagadam z kadrowa i jesli sie myle to skoryguje posta
Bylam w kadrach dzis i jednak zaswiadczenie lekarskie musi byc.. kolezanka z kadr powiedziala ze musi byc napisane ktory tydzien itp. Takze pomylilam sie i prostuje -
nick nieaktualny