JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam. Dawno mnie tu nie było ale tamten tydzień przygotowywałam się do ślubu kuzynki a ten odpoczywam wytańcowałam się za wszystkie czasy a mój brzuszek był gwoździem wieczoru
Plumb świetnie że wszystko w porządku i maluszek zdrowy
Margotka A co byś chciała chłopczyka czy dziewczynkę ?
Ja dzisiaj mam wizyte i mam nadzieję że potwierdzi płeć już sie przestawiłam na chłopaka. Jeszcze nie czuję ruchów i mam nadzieje że po wytrzęsieniu maluszka na weselu jest wszystko ok.
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiB wrote:No mnie też się strasznie dłuży, tym bardziej, że ciągle jestem chora i mam zakaz wychodzenia z domu
Mnie też rozłożyło centralnie
Gardło bolało przez 2 dni,teraz mam katar,jakby ktoś kran odkręcił,leje mi się z nosa Paskudna pogoda u mnie,co nie pomaga.
Pozdrawiam dziewczyny,ide pod kocyk buuuuuuuMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też boli od kilku dni, niby to troch jak na miesiączkę, trochę jakby jajnik kłuł i po jednej stronie tak się napina, też nie wiem dlaczego a wizytę mam dopiero za 2 tygodnie. Dziwne z tym napinaniem, nie wiem czy to już twardnienie brzucha, nie za wcześnie na to?
-
nick nieaktualnyMargotka pytam bo kada generalnie wysmiewa dziewczyny ktore maja jakiekolwiek problemy i o nich pisza na forum oraz ze sa panikarami a patrze ze jednak ona sama tez ma problem. Wspomniala ze jej facet podczytuje nasze forum i stad pytanie. Ale nie wazne, niektore posty trzeba umiec ignorowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:23
pekinka82, do lubią tę wiadomość