JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Co u Was słychać? Jak brzuszki,rosną pięknie ?
We wtorek idę do położnej,może już będzie miała moje wyniki z krwi.
U nas wczoraj przeszła burza z gradobiciem. Pioruny strzelały i błyskały ale nie na biało,tylko na różowo !!! A dziś cały dzień pada
Pozdrawiam Was i miłej niedzieliMargotka87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kupujecie już powoli jakieś rzeczy dla maluszków?teraz są straszne promocje i mimo, że ja mówiłam, że nic nie będę kupować do 6 m-ca to skusiłam się na parę śpioszków bo naprawdę w powalających cenach były
-
Ja to nie umie sie powstrzymac od zakupowego szalu Szczerze mowiac mam juz wszystko dla maluszka. Poczawszy od pampersow i chusteczek nawilzajacych po spioszki, body kocyki, lozeczko i wozek Jedynie czeka mnie wyprawka do szpitala dla mnie i kosmetyki dla dziecka ale to juz na samym koncu kupie
-
Hej BiB ja robię u Wiechecia tak jak I trymestr, nagranie mam z pierwszego 6 min płytkę DVD, a uważam, po wizycie, że naprawdę strasznie sprawnie to wszystko mierzy, a poza tym dalej gdzie się nie obrócę to w związku z genetycznym jego nazwisko słyszę. Jestem już do niego umówiona na 26 lutego, bo na jego stronie jest napisane, że jeśli się zrobi połówkowe przed końcem 20 tyg to jest szansa na ocenę jeszcze innych wad. Także idę, najbardziej mnie zastanawia czy płeć potwierdzi. Tylko jakbyś się zdecydowała to umawiaj się już bo ciężko z miejscem u niego
-
Dziewczyny no ja kupiłam trochę rzeczy, wprawdzie pierwsze kupiła moja mama a ja pojechałam na drugi dzień i trochę jeszcze wybrałam. Ja byłam w smyku kupiłam body i pajacyki,kaftaniki. Część w uniwersalnych kolorach: biały, szary, zielony, czerwony ale kilka też różowych, no cóż jak córcia okaże się chłopczykiem to przez pierwsze dwa miesiące też może po domku nosić różowe śpioszki. Ale dalej mam nadzieję, że jednak dziewczynka, już się nastawiłam i mówię do niej po imieniu:)
Poza tym warto za 3 szt pajacyków przecena z 70 na 35 zł -
Paula_29 wrote:Hej BiB ja robię u Wiechecia tak jak I trymestr, nagranie mam z pierwszego 6 min płytkę DVD, a uważam, po wizycie, że naprawdę strasznie sprawnie to wszystko mierzy, a poza tym dalej gdzie się nie obrócę to w związku z genetycznym jego nazwisko słyszę. Jestem już do niego umówiona na 26 lutego, bo na jego stronie jest napisane, że jeśli się zrobi połówkowe przed końcem 20 tyg to jest szansa na ocenę jeszcze innych wad. Także idę, najbardziej mnie zastanawia czy płeć potwierdzi. Tylko jakbyś się zdecydowała to umawiaj się już bo ciężko z miejscem u niego
Rozumiem, ze ty byłaś u niego w tym "SCM", tak? To jest gdzieś w tych tzw. "tarasach wiślanych"- bo tak mi z mapy wynika, a nie kojarzę tam żadnego gabinetu. -
Tak, tam byłam, ale przyjmuje jeszcze na Felińskiego. Ten SCM jest obok wiślanych tarasów i obok przychodni Medicina, wjeżdża się tam gdzie jest budynek Lobosu, zaraz za rondem grzegórzeckim. Elegancko, fajnie, polecam
-
nick nieaktualnyhej
Dzisiaj przyszły pocztą wyniki z krwi na syndrom Downa - wszystko ok !!!
Wczoraj byłam u położnej,pozostałe wyniki z krwi i moczu wzorcowe
Słyszałam serduszko
W lutym ( 20.02. ) mam usg połówkowe i od razu dowiem się,czy w brzuszku siedzi córeczka,czy synek.
Dopadła mnie infekcja gardła od wczoraj
Pozdrawiam dziewczyny !!!!Margotka87 lubi tę wiadomość