JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj jak wracałam z mężem z zakupów, poczułam jakby takie łaskotanie w brzuchu, czyżby dzieciatko dawało już o sobie znac? teraz tego nie czuje ale przedtem czułam to bardzo wyraźnie. Fajnie by było jakby to był poczatek ruchow dziecka. czekam na te ruchy z utęsknieniem
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jak to jest, gdy ktoś miał jakieś infekcje, ale w normalnie to czytałam że ten test robi się po 32 tc. Na forum trzeciego trymestru jest temat o teście na paciorkowca zrobionym zbyt wcześnie. Kurcze, strasznie to wszystko jest skomplikowane....
-
nick nieaktualnyJa już po prenatalnych z krwi,teraz czekam na wyniki. We wtorek mam wizytę u położnej,więc może już ona będzie miała je u siebie w komputerze. Oby było wszystko dobrze.
Ja znowu od 2 dni walczę z mdłościami,a myślałam że już to za mną
No i zaczęły się zaparcia
Jak się czujecie dziewczyny? -
Hej dziewczyny
Mnie mdłości dopadają raz na kilka dni ale trwają krótko, natomiast od tygodnia boli mnie głowa i to właściwie cały dzień, żadne okłady ani nic nie pomagają, wzięłam już nawet wczoraj paracetamol, ale za pół godziny wróciło, czy któraś z Was miała może takie bóle? -
nick nieaktualny
-
ona0000 wrote:ja też ostatnio cierpie na bóle głowy, brałam apap ale działał chwile, teraz smaruje Amolem i jest oki
Gdzieś czytałam, żeby nie smarować amolem bo zawiera alkohol który wnika do krwioobiegu, ale nie wiem czy to prawda, lepiej zapytać lekarza -
nick nieaktualny