JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej mamusie
Ja na szczęście nie mam problemów z cerą,ale włosy się szybko przetłuszczają.
Klaudia,gratuluję chłopca
Kada - ratuj zęby,bo później będziesz umierać z bólu
Aneczka - wiem,że obawy są na pewno,ale warto zrobić amniopunkcję,ryzyko poronienia nie jest duże,a przynajmniej będziesz wiedziała,na co się nastawiać,bo to czekanie do porodu w niewiedzy o zdrowie dziecka chyba jest gorsze.Ja tez niebawem mam badania prenatalne i w razie czego jestem zdecydowana na amniopunkcję.Oby wszystko było dobrze z Twoją dzidzią
Ja we wtorek mam badania prenatalne z krwi,za tydzień w kolejny wtorek spotkanie z położną.Natomiast 20 lutego usg połówkowe. A 22 kwietnia spotkanie z położną w szpitalu i szczepionkę,bo mam w mojej grupie krwi Rh (-).
Czujemy się dobrze,brzuszek i dzidzia rosną,maluszek jest ruchliwy i codziennie juz czuję jak się wierci
Pozdrawiam dziewczyny !!!Margotka87 lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Margotka ja mam do ciebie pytanie czy robiłaś już prenatalne w okolicach katowic?
jak tak to gdzie ? dziękiMILA lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Margotka ja mam do ciebie pytanie czy robiłaś już prenatalne w okolicach katowic?
jak tak to gdzie ? dzięki
Ja robilam Katowice- Giszowiec
Tu moge Ci podac stronek
http://www.centrummedyczne-przyjazna.pl/specjalisci/ginekolog/nasi-specjalisciMILA lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Aneczkaa i jak ta u Ciebie? Zdecydowalas sie na te badania?
Na 80 % pójdę. Faktycznie przeczytałam tylko o paru przypadkach poronienia boję się ale muszę wiedzieć. W tym tygodniu ide jeszcze do innego lekarza z tymi wynikami, zdjęciami z badania w 13 tc i zobaczymy co powie - ma dobry sprzęt chyba zdecyduje sie na 3d jeśli to coś wyjaśni w ogóleMargotka87 lubi tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:Na 80 % pójdę. Faktycznie przeczytałam tylko o paru przypadkach poronienia boję się ale muszę wiedzieć. W tym tygodniu ide jeszcze do innego lekarza z tymi wynikami, zdjęciami z badania w 13 tc i zobaczymy co powie - ma dobry sprzęt chyba zdecyduje sie na 3d jeśli to coś wyjaśni w ogóle
No to trzymam kciuki i czekam na wiadomosc co powie ten lekarz. Mam nadzieje, ze to tylko niepotrzebny strach a maluszek rosnie zdrowo w brzuszkuaneczkaaa1985 lubi tę wiadomość
-
Ja również mam taką nadzieję. Na pewno się odezwę po wizycie.
Mam taki sam procent na poronienie po amniopunkcji(1:200) jak urodzenie chorego dzieciątka (1:197) ani dużo ani mało.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 20:57
Plumb80 lubi tę wiadomość