JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_k1 wrote:Lekarz wczesniej nicnie mowil bo za wczesnie,raczej podswiadomosc mi podpowiadala ze Antosia, tak zawsze chcialam mieć córeczkę. Do tego te wszystkie zabobony, brzuch jak na dziewczynke, nitka z obraczka, brzydka cera czyli urode odbiera itd.psychicznie sie nastawilam i to bardzo. Wczoraj powizycie tez to bardzo emocjonalnie przeżyłam a dzis mam mega popuchniete oczy od placzu i kiespko sie czuje.staram sie teraz mowic do Dzidzi jak do synka, bo przez caly ten czas 17 tygodni byla Ona, dziewczynka ba nawet mialam juz kupić sukieneczke.
Nie rozumie dlaczego Ty placzesz?! Powinnas sie cieszyc, ze nosisz w sobie dziecko i nie wazne jakiej plci ale najwazniejsze,ze zdrowe!! Nie jedna kobieta by Ci zazdroscila tego, ze za niedlugo zostaniesz matka. A to dla kazdej kobiety chyba jest marzeniem. Po 2 nie masz 60tki na karku i tak jak napisala Ci kolezanka: mozecie postarc sie o 2 dzieciatko i moze akurat bedzie corka. I nie placz tylko glowa do gory bo maluszek to odczuwaPaula_29, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja wczoraj poczułam coś dziwnego.
Zjadłam lody i rozsiadłam się w fotelu, a za parę minut na dole brzucha poczułam tak jakby mnie coś smyrało od środka, jakby jakaś rybka tam się poruszała, coś się przesunęło i tak parę razy, potem cisza
To moja pierwsza ciąża więc zastanawiam się czy to ruchy. Dzidzia wg USG jest starsza o tydzień, a to na pewno nie było burczenie w brzuchu ani jelita. Chciałabym już poczuć takie ruchy, żeby być pewną na 100%
Myślicie, że to może być to?Ruda27, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Witam kochane jak się czujecie?
Misia ja też tak miałam jak lekarz mi powiedział że to chłopak a ja nastawiałam się na dziewczynkę troszkę się podłamałam trwało to może ze 2 dni a teraz już nie mogę się doczekać synusia
Ja chyba też już czuję ruchy takie dziwne uczycie bulgotanie jakby się coś przelewało, burczenie w brzuszku ale takie inne. Dzisiaj mąż przystawił uszko do brzucha to mały tam ładnie dał mu popalić
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane mam do Was pytanie.
Od niedzieli zaczęły puchnąć mi dłonie i stopy.
Bardzo się boje, że to może być zatrucie ciążowe, o którym naczytałam się okropnych rzeczy
Wiecie coś może na ten temat?
Czy powinnam się martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 12:18