JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja za niedługo będe wyprawiać swojego mężą do pracy.
Ehhh i znowu siedzenie do późna samej, dobrze że mam przynajmniej polską tv.
Dobrze że druga zmiana kończy się w czw. Jeszcze tylko 2 dni i mężuś bedzie miał dłuższy weekendPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Jaz robilam w 13 dpo bo mialam wczesnie owulke a cykl wychodzil 27 dni :p
Kule amelka to lipa ze nie bylo go i musisz znowu isc..
Ale bedzie dobrze laseczki
Uspokoilyscie mnie z tymi witaminkami
Ja za pol h do pracy a tak mi sie nie chce..
a do której w pracy jesteś ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
a przecież będzie jeszcze gorzej, już zapowiadają przymrozki i śniegi !
Ja tam lubię zimę, ale teraz w ciąży to trzeba uważać żeby jakiegoś przeziębienia nie złapać. Trzeba się ciepło ubieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:29
Plumb80 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie zimno -3 stopnie brrrr,ale na razie bez śniegu. Dzisiaj sikaniec się włączył i dopiero od pół godziny mam spokój.A tak od 7:00 do 11:00 non stop co parę minut.
Od wczoraj ciężko mi wcisnąć się w stare dżinsy,zapinam się jeszcze ale już się pas wpija w brzuch.Także od wczoraj na luziku wskoczyłam w ciążówki i nic nie gniecie Was też bolą mocno sutki?U mnie bolą jak diabli. -
Plumb, mnie też bolą sutki jak dotknę to bardzo nieprzyjemne.
Mam pytanko czy któraś z was już zauważyła jakąś zmianę w wielkości brzucha tak wizualnie? Jakieś zmiany w kształcie? Ja się w mój wpatruję codziennie i nie wiem a spodnie rzadko noszę bo już przed ciążą biodrówki mnie piły w brzuch i najczęściej noszę legginsy albo spodnie z wysokim stanem.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyecencia wrote:Plumb, mnie też bolą sutki jak dotknę to bardzo nieprzyjemne.
Mam pytanko czy któraś z was już zauważyła jakąś zmianę w wielkości brzucha tak wizualnie? Jakieś zmiany w kształcie? Ja się w mój wpatruję codziennie i nie wiem a spodnie rzadko noszę bo już przed ciążą biodrówki mnie piły w brzuch i najczęściej noszę legginsy albo spodnie z wysokim stanem.
No ja właśnie taką zmianę zauważyłam od wczoraj.Spodnie się za ciasne zrobiły.A poza tym jak patrzyłam wczoraj na siebie w sklepie w lustro,to zauważyłam że brzuszek minimalnie odstaje.Mąż stwierdził to samo -
Mąż wyprawiony do pracy , obiadek już razem zjedliśmy, teraz sobie odpoczywam. Co do sikania to u mnie się to teraz jakoś unormowało. Nie latam już co chwila do kibelka na siku, piersi mnie bolą ale tylko czasami. nie raz mam wrażenie że są takie mega ciężkie, ale sutki teraz mi sie zrobiły strasznie wrażliwe. Mam mega apetyt wszystko mi podchodzi łącznie z mięsem, nie odrzuca mnie od jedzenia.
-
Haha Margotka to ja tak samo:P Kupilam sobie 2 pary spodni na gumce i takie cieplejsze leginsy i chodze w tym na zmiane. W dzinsy nie ma opcji,ze sie dopne a nie chce kupowac bo za chwile i w te nie wejde Wiec do czerwca bd nosila wszystko na gumce Mam nadzieje, ze lato przyjdzie szybko i cieplejsze dni wtedy bedziemy mogly wskoczyc w sukienki