JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Trzymam kciuki Amelko
Maggda zazdroszcze juz jutro karta ciazy
A ja jeszcze tyyyle musze czekac :p wiecznosc :p
Ale kupilam sobie kalendarz adventowy i bede odliczac jedzac czekoladki :p
Hehe dobry plan tylko nie dla mnie Ja bym te czekoladki zjadla wszystkie na razPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizyte dopiero 17 grudnia czyli przed samiuśkimi świętami. Będe miec robione usg wtedy ostatnio jak byłam u gina to nie miałam robionego dlatego tak wyczekuje tego 17 grudnia z niecierpliwością. Mam nadzieje, że z dzieciątkiem będzie wszystko w porządku, innej opcji nawet do siebie nie dopuszcam
Ruda27, misia_k1, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci, ze mi t sie strasznie duzy i ciagle mysle: Boze gdzie tam czerwiec...Ale jak dzis pomysle, ze jeszcze tak niedawno robilam test od niechcenia i zobaczylam na nim 2 kreseczki a w czwartek juz koncze I trymestr wiec leci ten czas jak szalony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Powiem Ci, ze mi t sie strasznie duzy i ciagle mysle: Boze gdzie tam czerwiec...Ale jak dzis pomysle, ze jeszcze tak niedawno robilam test od niechcenia i zobaczylam na nim 2 kreseczki a w czwartek juz koncze I trymestr wiec leci ten czas jak szalony
Ale Ci zazdroszcze
Tez mi sie dluza dni, ale z drugiej strony juz prawie grudzien :p
Mam nadzieje ze do konca stycznia wytrzymam,.. Masakra gdzie tam styczen, zeby pierwszy trymestr skonczyc :p -
nick nieaktualny
-
Kochane zleci Wam szybko Ja sie tez tak ciagle zamartwialam bo niby te pierwsze 3 miesiace to najgozej. Tam tym kalendarzu ciazowym tak sa zaznaocze wazne informacje tymi serduszkami i na jednym z nich pisze: mija okres najwiekszej utraty ciazy czy jakos podobnie jest to napisane. Ciagle siedzialam i wyczekiwalam na ten dzien, co chwile latalam do ubikacji a po zalatwieniu sie to 10 razy sie podcieralam patrzac czy czasem nie ma tam plamki krwi...Myslalam, ze do glowy dostane. Hehe a teraz czekam na serduszko z napisem: granica przezywalnosci plodu a gdzie tam 25tydzien ciazy
-
nick nieaktualnyKlaudia ja tes tak latam do wc i patrze na papier jak nie wiem na co..
W sumie narazie mam nawyk, bo od paru dni sprawdzalam czy @ przyjdzie :p
Boje sie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze..
Martwie sie co z tymi witaminami. Mi powiedziala zebym juz brala. Wiec biore te femibion 1...
Mam nadzieje ze nie zaszkodze. Wit A nie maja.. -
Klaudiaa wrote:Hej kochane U mnie snieg zamienial sie w deszcz ;/ Zimno strasznie, wieje, leje...pogoda okropna. Siedzi i wcinam jagurt, musze sie ogarnac i na jakies male zakupki leciec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 11:42
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ruda27 wrote:Klaudia ja tes tak latam do wc i patrze na papier jak nie wiem na co..
Martwie sie co z tymi witaminami. Mi powiedziala zebym juz brala. Wiec biore te femibion 1...
Mam nadzieje ze nie zaszkodze. Wit A nie maja..
Ja też biore femibion 1 lekarz mi zalecił.
Oj dziewczyny jak marze żeby to już był chociaż 2 trymestr ale mam nadzieje, ze to szybko zleci nam
KaroLinka wrote:Amela zleci zobaczysz :d A ja jade w czwartek za 2 dni I już raczej będzie serducho
Mam nadzieje że szybko zleci
Ja robiłam test w 12 dc i wyszła bardzo blada druga kreska a jak było u Was ?
Ruda27 wrote:Klaudia ja tes tak latam do wc i patrze na papier jak nie wiem na co..
Mam nadzieje ze nie zaszkodze. Wit A nie maja..
Ruda na pewno witaminami nie zaszkodzisz dziecku. Ja też przyjmuje femibion 1 od początku ciąży, sam gin mi zalecił a kwas foliowy kazał póki co odstawić. Zresztą jakby te witaminy były szkodliwe dla dziecka nie dopuszciliby ich nawet do obrotu. Więc nie ma się czym martwić. Ja do tej pory patrze na papier podczas wizyt w wc. Strach gdzieś w podświadomości jest ale sobie tłumacze że będzie dobrze.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
KaroLinka wrote:Ja test zrobiłam w 18dniu fl Dość późno ale stresowałam sie A teraz czekam na wizyte To udręka .
Jeszcze tyle czasu...
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif