JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to jest tak dziwnie. Ciesze sie bardzo, ze jestem w ciazy i nosze swoje upragnione dziecko jednak wszystko mi przypomina Julke. Jak bylam na UGS i zobaczylam maluszka i uslyszalam bicie serduszka to zaczelam plakac bo przypomniala mi sie identyczna sytuacja sprzed roku. U mnie jeszcze jest trn problem, ze czuje sie jakbym przeniosla sie w czasie. Z Julka zaszlam w podobnym czasie w ciaze. Termin porodu mialam na 27 czerwca a urodzilam ja 4 czerwca. Teraz wg @ mam na 11 czerwca ale lekarz mi powiedzial, ze chce robic ciecie koniec maja, poczatek czerwca. Wiec kto wie czy nie trafie w ten sam termin...
-
Kochana nie zamartwiaj sie na zapas. Wiem, ze to sie latwo mowi bo ja tez ciagle mysle o tym co sie stalo i czasem wydaje mi sie, ze znow spotka mnie to samo...Ale nie mozemy tak myslec bo to nic dobrego nie daje takie zamartwianie sie. Musimy byc dobrej mysli i wierzyc w to z calego serca, ze tym razem bedzie nam dane cieszyc sie naszymi maluszkami
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Plumb mam Cie
Mozna dolaczyc?
Widze ostatńie wpisy smutne, ja tez poronilam,,
Ale teraz musze wierzyc, ze sie uda
Zobaczycie kochane bedzie dobrze
No witaj Słońce,rozgość się wygodnie tutaj
Dziewczyny - głowa do góry.Trzeba myśleć pozytywie i nie fundować maluszkom niepotrzebnych emocji (ja też poroniłam).
Bella - daj znać jutroRuda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Plumb mam Cie
Mozna dolaczyc?
Widze ostatńie wpisy smutne, ja tez poronilam,,
Ale teraz musze wierzyc, ze sie uda
Zobaczycie kochane bedzie dobrze
jak się czujesz?
ja tez staram się myśleć tylko pozytywnie !!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKaroLinka wrote:Więc definitywnie koniec ze smutkami Kochane dostałysmy szanse od losu musimy ją dobrze wykorzystać i walczyć o to by było dobrze Listopadowe mamuśki są silne a co Wszystkie mamuśki są silne
I tak trzymać !!!!!!!
Nie możemy obarczać naszych dzieciątek nerwami,niech rodzą się zdrowe i spokojne
Dobranoc dziewczyny,spokojnej nocy i do jutra -
nick nieaktualnyamela wrote:hej Kochana
jak się czujesz?
ja tez staram się myśleć tylko pozytywnie !!
Czuje sie dobrze czasami boli mnie brzuch jak na @, czasami latam do wc sprawdzac co sie dzieje...
Ide dzisiaj do gin po tabl na podtrzymanie, bede spokojniejsza
Musi byc dobrze, innej opcji nie widze
A Ty jak tam? Jakies dolegliwosci juz masz?
Kiedy do lekarza idzies?amela, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Czuje sie dobrze czasami boli mnie brzuch jak na @, czasami latam do wc sprawdzac co sie dzieje...
Ide dzisiaj do gin po tabl na podtrzymanie, bede spokojniejsza
Musi byc dobrze, innej opcji nie widze
A Ty jak tam? Jakies dolegliwosci juz masz?
Kiedy do lekarza idzies?
Ja czuje sie bardzo dobrze, czasami zakłuje jajnik czy coś w podbrzuszu ale to chwilowe Siusianie często, zwłaszcza wieczorem i w nocy :0
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa juz po lekarzu.
Nie przepisala mi nic bo mowi, ze nie musze. Wtedy co poronilam to nie przez progesteron bo nie plamilam..
Musze czekac, bo wizyta 19.12 oszaleje chyba :p
Zwlaszcza ze w pracy nie moge powiedziec i musze normalnie ciezko pracowac az sie tego boje..
Ja tez raz w nocy ide siusiu :p -
nick nieaktualny
-
hej Mamuśki u mnie dzisiaj strasznie zimno i białe dachy z okna świeca Jutro od 13 idę do lekarza w końcu założy nam kartę ciąży i może pójdę na usg zobaczyć maleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 10:09
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny