JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam buraki pod każdą postacią, pieczone, gotowane, smażone, wyciskane.Tylko tak bardzo mi się nie chce stać w kuchni ;/ Ciągle bym spała ostatnio, też tak macie?
Margotka, a jesz mięso? Miałaś problemy na tym tle wcześniej?
Mój pierwszy w życiu suwaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 17:12
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez pilam sok z burakow bo mialam anemie. Sama go robilam w sokowirowce,dodawalam jeszcze jablko. Ja lubie taki soczek Chyba znowu zaczne pić.
Dziewczyny a mozna w ciazy brac żelazo ChelaFerr w tabl.ten z kwasem foliowym ?
Chcialam jeszcze powiedziec ze dzisiaj rano jeszcze zrobilam sobie test no i wyszly mi 2 grube krechy. O wiele bardziej je widac niz w poniedzialekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 17:34
Ann_, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:
Gratuluję ja mam dopiero za kilak dni pierwsze usg...
Pobolewa mnie brzuch od godziny jakoś ;/ Jak rozpoznać kiedy ból jest ok a kiedy już nie? Wspomniałam ginekologowi o bólach piersi - bardzo dobry objaw ciąży usłyszałam; i o bólach podbrzusza - tak może być. i bądź tu mądra;/ -
Ruda27 wrote:Dziewczyny jakis witamin ńie powinno sie za duzo brac?
Jakie witaminy bierzeci?
Kupilam dzisiaj zestaw kwas foliowy 600 plus jod plus zelazo. Do tego chce wit b 6 brac, co myslicie??
I napoje z witamina c i zynkiem czy to dobry pomysl?
Biorę Pregna Plus - zalecone przez ginekologa. -
Ann_ wrote:Uwielbiam buraki pod każdą postacią, pieczone, gotowane, smażone, wyciskane.Tylko tak bardzo mi się nie chce stać w kuchni ;/ Ciągle bym spała ostatnio, też tak macie?
Margotka, a jesz mięso? Miałaś problemy na tym tle wcześniej?
w pierwszej ciazy w ogole nie jadlam miesa no moze poza kurczakiem od czasu do czasu bo mi smierdzialo teraz na poczatku mialam rzut na kielbasy i wedline a teraz jakos niebardzo spanie to tez norma a co do stania w kuchni to ja soczek z burakow kupuje w kartonie taki z jablkami i popijamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 17:51
-
Ruda27 wrote:Dziewczyny jakis witamin ńie powinno sie za duzo brac?
Jakie witaminy bierzeci?
Kupilam dzisiaj zestaw kwas foliowy 600 plus jod plus zelazo. Do tego chce wit b 6 brac, co myslicie??
I napoje z witamina c i zynkiem czy to dobry pomysl?
ja biore tylko falvit mama kazde witaminy dla kobietw ciazy sa ok maja wszytsko co trzeba co do kwasu foliowego w wiekszej dawce i innych witamin i mineralow powinnas wszytsko konsultoewac z lekarzem!! -
nick nieaktualny