JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KaroLinka wrote:Kurde dziewczyny musiałam przesunąć wizyte na poniedziałek rano . ! Ale sie martwie I troche przeziębiona jestem więc ciągle leże ;/ Jak już sie wali o wszystko .[/QUJa
tez tak jakos w tym tygodniu co ty byłam przeziebiona, organizm jest osłabiony i łapie wirusy. Ja na gargło Tantum verde w sprayu, na suchy kaszel Stodal - lek homeopatyczny .
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Tantum Verde na pewno.Ja w ciąży wcześniej brałam też na gardło tabl ziołowe do ssania Tymianek i Podbiał.
Cześć dziewczyny
No ale wlasnie czytalam na necie i niby na nich pisze, zeby nie stsowac w ciazy. Sama juz nie wiem...Wydawac by sie moglo, ze jak ziolowe to nie powinny zaszkodzic -
nick nieaktualny
-
Ja bym w ciąży bała się brać jakichkolwiek ziołowych specyfików ogólnie chemicznych postawiłabym na naturalność na jakieś domowe sposoby bałabym się troche o maluszka. Klaudiaa tutaj masz ciekawy link do poczytania
http://parenting.pl/portal/bol-gardla-w-ciazy -
nick nieaktualnyDziewczyny jak to sie robi z tym rumiankiem??
Czy to mozna tak zapobiegawczo??
Czasami czuje swedzenie i wolalabym od razu cos stosowac
W ogole co radzicie robic zeby do infekcji nie doszlo?? Dodam, ze u mnie dosc czesto sie zdarzaja...
Dzieki aaa co do lekow w ciazy tez chetnie czytam, bo nie mam bladego pojecia a niestety zima jest wiec przeziebienie bardzo mozliwe -
Widzę, że przeziębienie nie tylko mnie złapało. Pokazałam się dziś pierwszej lepszej pani dr i mam zaczerwienione gardło, ale na szczęście płuca czyste.
Pozwoliła apap brać i sinulan forte, ale szczerze to boję się łykać. Póki co chyba zrobię kolejny syrop z cebuli i może sok z buraka? Czy któraś z Was pije buraka regularnie?