JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justynka wrote:Witajcie!!! Ja tu pierwszy raz... Też miałam nadzieję, że będę się w listopadzie cieszyć dzidzią... ale niestety dziś pojawiło się plamienie czuję rozczarowanie, żal.
Dodam, że miałam/mam problemy z prolaktyną, zbyt duża, poziom tsh zbyt duży no i obecnie biorę luteinę pod język ... Dużo tego... Ale ostatnie wyniki były w normie.
Doradźcie coś....
15 listopada napisałam tę wiadomość...a dziś jakąś godzinkę temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie... nic nie rozumiem...
Dzwoniłam do mojego lekarza i złożył mi gratulacje. Czy Wy coś rozumiecie??? Nadal mam plamienia... i boję się troszkę... zwiększył mi luteinę pod język na 3 razu dziennie, i kazał odstawić bromergon... -
cześć dziewczyny jak się czujecie??
esencja piękne maleństwo
klaudiaa gratuluje przejścia na drugi etap
ja dzisiaj w pracy 12 godzin - jestem wykończona i nie wiem jak wytrzymam do 20 wczoraj mi się rodzinka zjechała na urodzinki weź tu pracuj dzisiaj...
miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczkaaa1985 wrote:cześć dziewczyny jak się czujecie??
esencja piękne maleństwo
klaudiaa gratuluje przejścia na drugi etap
ja dzisiaj w pracy 12 godzin - jestem wykończona i nie wiem jak wytrzymam do 20 wczoraj mi się rodzinka zjechała na urodzinki weź tu pracuj dzisiaj...
miłego dnia
ojjj...biedna tyle w pracy ... ja na szczęście tylko do 13 a i tak ledwo z łózka wstałam ;|
miłego dzioneczka Mamuśki -
Hej dziewczyny, co U Was?
Ecencia gratuluje, mam pytanie, co do Twojego USG, to kółeczko w pęcherzyku to to ciałko żółtkowe?
Ja takiego nie mam na USG czy to normalne?
Mam jeszcze inne pytanie, biorę od 4 dni luteinę na tego krwiaka i słyszałam, że luteina podwyższa temperaturę ciała. Raz na kilka dni sobie jeszcze mierzę i bardzo się zaniepokoiłam bo miałam ok, 36,80 a teraz przy lutce 36,67. Czy coś nie jest nie tak? przecież bez luteiny to ta temperatura byłaby jeszcze niższa, dziewczyny pomóżcie
Co do witamin mi gin zakazała brać, tylko folik, nawet powiedziała, żebym nie brała magnezu bo jak się organizm przyzwyczai i nasyci to w 3 trymestrze jakby co to będą musieli podawać dożylnie, więc nie biorę -
A to kółeczko w pęcherzyku to nie jest przypadkiem główka maluszka??? Byłam przekonana że to główka maluszka, jeśli to nie jest główka tylko ciałko żółtkowe to gdzie jest w takim razie główka???
Paula29 co do lutki to ci nie pomoge bo nigdy nie brałam i nie znam się na tym. -
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, co U Was?
Ecencia gratuluje, mam pytanie, co do Twojego USG, to kółeczko w pęcherzyku to to ciałko żółtkowe?
Ja takiego nie mam na USG czy to normalne?
Mam jeszcze inne pytanie, biorę od 4 dni luteinę na tego krwiaka i słyszałam, że luteina podwyższa temperaturę ciała. Raz na kilka dni sobie jeszcze mierzę i bardzo się zaniepokoiłam bo miałam ok, 36,80 a teraz przy lutce 36,67. Czy coś nie jest nie tak? przecież bez luteiny to ta temperatura byłaby jeszcze niższa, dziewczyny pomóżcie
Co do witamin mi gin zakazała brać, tylko folik, nawet powiedziała, żebym nie brała magnezu bo jak się organizm przyzwyczai i nasyci to w 3 trymestrze jakby co to będą musieli podawać dożylnie, więc nie biorę
Osobiscie nigdy nie bralam lutki wiec nie wiem jak to jest ale wiem, ze kolezanka Ania z poprzedniego watku co pisalysmy dla starajacych sie tez brala lutke i wlasnie tempke miala nizsza a niby miala sie podnosic.
-
Margotka87 wrote:Czesc kochane ja mam dsię znowu kryzys mdli mnie od rana a w dodatku muszę samochodem jechać a Wy jak tam? Buziak
Ja tez tak czasem mam. Mysle, ze juz mdlosci przeszly a one sobie tak wracaja ale nie tak nasilone jak bylo to na poczatku Podobno w II trymestrze powinny sie juz zlagodzic wiec zobaczymy Choc slyszalam, ze niektore maja je cala ciaze i czesto gesto laduje z glowa w ubikacji
-
mindusia wrote:A to kółeczko w pęcherzyku to nie jest przypadkiem główka maluszka??? Byłam przekonana że to główka maluszka, jeśli to nie jest główka tylko ciałko żółtkowe to gdzie jest w takim razie główka???
Paula29 co do lutki to ci nie pomoge bo nigdy nie brałam i nie znam się na tym.
No mi sie tez wydawalo, ze to jest glowka Patrze na zdjecia z USG z pierwszej ciazy dla porownanie i wtedy tez byla tam malenka glowka Julki a nie bylo widac cialka zoltego. Mysle, ze to raczej usg na zdjeciu nie wychwyci.