Krakowianki w ciąży.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka, trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
Kochane, ma może któraś z Was numer telefonu do Ziko na Krowoderskich Zuchów? Zgubiłam ulotkę, a na stronie widzę tylko infolinię wszystkich Ziko.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Powiem wam że te ostatnie tygodnie najtrudniejsze najwięcej cierpliwości trzeba mieć. Jeszcze teraz się zapowiada przez parę dni ładna pogoda, akurat na wyjście ze szpitala nie trzeba by dziecka opatulać nie wiadomo jak grubo. No i nie ma pełni to może porodówki nie są tak zapchane
-
Dziewczyny, chwale sie, wczoraj 16.11 urodzilam syna o 7.45:) 3350g i 53cm, zdrowy. Rodziłam na Siemiradzkiego, z samego porodu jestem bardzo zadowolona, z opieki na poloznictwie jak na razie tez
Szczesliwa ledwo zywa, Agnessa, mi88, Rudzik1, Asasa, B_002, Izziee, Katy, Asiaf lubią tę wiadomość
-
Salamandra1 wrote:Polecam doktora Tomasza Bereze lub dr Ewę Posadzką.
To były jednorazowe wizyty, więc nie wiem, jak w ogólnym rozrachunku, ale do dr Franaszek chętnie chodziłabym częściej.
A Tomasz Bereza też na mnie nie zrobił dobrego wrażenia, choć kolega opowiadał, że podobno to jest lekarz, który kobiety w ciąży inaczzej traktuje i wtedy jest miły Za to zrobił pierwsze USG mojemu dziecku, kiedy było jeszcze komórką w pęcherzyku Graafa
O dr Posadzkiej też słyszałam dużo dobrego, ale w Luxmedzie nie sposób się do niej umówić ze względu na terminy.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualnyDr Julita Franaszek dalej przyjmuje a Scanmedzie na Podgórskiej w piątki od 8:00 chodzę do niej na usg, tam jeszcze polecam dr Skrobacka Dorote świetnie prowadzi ciąże cudowna kobieta ale nie robi usg z pomiarami co moze być uciążliwe. Przyjmuje codziennie co jest świetne!
Dr Krajewska od niedawna tez tam przyjmuje te bardzo chwalona
Dr Marcin Mika tez na prawde super lekarz przyjmuje wtorki i czwartki. On przyjmuje tez w pro creativ i na czyzynach superior (jakoś tak) ale w tych dwóch gabinetach wizyty bardzo drogie.
W scanmedzie jeszcze Danuta Jachimczyk - Prociak super kobieta ale terminy ma odległe ciazko sie do niej dostać na juz
Dr Gołąbek juz nie prowadzi ciąż. I byłam ra zna monitoringu u niego nie wspominam miło, cwaniak i zarozumialec -
nick nieaktualnyrenjak wrote:Poprzednio miałam Annę Cupryan, a teraz poleciła mi (i przyjeżdża w mój rejon) p. Renatę Stopę. Rozmawiałam z nią tylko przez tel., ale wydaje się bardzo fajna. Zobaczymy niebawem, bo umówiłam się z nią za tydzień.
witaj renjak, mam prośbę i pytanie dotyczące Twojej połoznej. Czy mogłabyś odezwać się do mnie w wiadomości prywatnej?Niestety nie potrafię się tu jeszcze odnależć bo właśnie się zalogowałam z racji na Twój wpis -
renjak wrote:Dziewczyny. Chciałam zdać relację Ja niecałe dwa miesiące temu rodziłam po raz drugi na Kopernika i z czystym sumieniem mogę polecić. Miałam super położne w trakcie porodu, fajnego lekarza i babki od noworodków również były bardzo pomocne. Ja co prawda teraz nie miałam zbyt wielu pytań, ale przy 1 dziecku cały czas do nich dzwoniłam żeby mi pomogły przy kp i nigdy nie odmówiły mi pomocy. Myślę że dużo zależy od nastawienia, więc opinie też mogą być różne, ale krzywdy tam na pewno nie zrobią. Jakbyście miały jakieś pytania to piszcie. Postaram się odpowiedzieć.
-
Hej dziewczyny ja z terminem ba maj. Na początku tego miesiąca zmienilam lekarza. Okazalo sie wlasnie ze tez pracuje na kopernika wiec automatycznie wolala bym tam rodzic. Wiem ze szpital ma dobry sprzęt dla dzieciaczkow jako jedyny w Krk z 3 stopniami referencyjnosci. Co prawda nie wiem jakie panuja tam warunki ostatnia ze znajomych mi osob rodzila tam 7 lat temu ale bardzo sobie chwalila
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Hej dziewczyny ja z terminem ba maj. Na początku tego miesiąca zmienilam lekarza. Okazalo sie wlasnie ze tez pracuje na kopernika wiec automatycznie wolala bym tam rodzic. Wiem ze szpital ma dobry sprzęt dla dzieciaczkow jako jedyny w Krk z 3 stopniami referencyjnosci. Co prawda nie wiem jakie panuja tam warunki ostatnia ze znajomych mi osob rodzila tam 7 lat temu ale bardzo sobie chwalila
-
Cześć dziewczyny. Szukam alternatywy gdyby u mnie w Oświęcimiu nie otworzyli patologii ciąży a musiałabym iść na wywołanie.
Poczytałam o szpitalu na Siemiradzkiego i nie znalazłam informacji ile kosztuje sala poporodowa rodzinna, może któraś korzystała i może coś więcej powiedzieć? -
Hej, mam termin na lipiec. Chodzę do dr Jaworowskiego i chcę, żeby tym razem on mnie ciął. Ma może któraś z Was opinie o nim i o cesarce na Kopernika? Prowadził też moje poprzednie 2 ciąże, ale dopiero teraz chcę się podłożyć pod jego Skalpel
Wcześniej miałam 2 cc na Żeromskiego (sierpień 2015 i marzec 2017)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥