Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dostałam wyniki Nifty 🤭
Nie wiem jak czytać te ryzyka bo mój mózg jak zawsze analizuje za dużo i z każdej możliwej strony. Ale wszędzie ryzyka niskie.
I płeć taka jak przeczuwałam-dziewczynka 😁 chociaż mi to obojętne..byleby zdrowe.
Mam troszkę męskich zainteresowań i lubię męskie ciuchy ale jakoś sobie poradzę prawda 😌MrsKiss, aniaem86, White Innocent, Mmiśka, Gabriella, małżowinka, kjt91, kanapa, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Summer, gratulacje! Zazdroszczę Ci już tej ulgi A po ilu dniach dostałaś wynik?
Kalade, mam 3 luźne typy szpitali: 1) Kasprzaka - bo jest najbliżej, a mnie już dobijają warszawskie korski 2) Madalińskiego - bo moja lekarz prowadząca tam pracuje 3) Żwirki (Trojdena?Banacha?) - bo moja przyjaciółka w zeszłym tygodniu tam rodziła i jest bardzo zadowolona. A Ty coś masz na oku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 15:45
-
nick nieaktualnyaniaem86 wrote:Summer, gratulacje! Zazdroszczę Ci już tej ulgi A po ilu dniach dostałaś wynik?
Kalade, mam 3 luźne typy szpitali: 1) Kasprzaka - bo jest najbliżej, a mnie już dobijają warszawskie korski 2) Madalińskiego - bo moja lekarz prowadząca tam pracuje 3) Żwirki (Trojdena?Banacha?) - bo moja przyjaciółka w zeszłym tygodniu tam rodziła i jest bardzo zadowolona. A Ty coś masz na oku?
Ja to się zastanawiam nad Inflancką. -
nick nieaktualnyaniaem86 wrote:Ja myślę o tej https://centrumrodziny.com/
Mam blisko a szkoda mi będzie męża,jak w środku zimy po całym dniu pracy bedzie musiał jechać jeszcze w godzinach szczutu na drugi koniec miasta -
Malzowinka jakiego masz kitchen helpera? Szukałam trochę już wcześniej i kilka znalazłam, tanie to nie jest i nie wiem na co zwrócić uwagę.. a apropo szpitala w wawie to nie mój teren ale jestem na grupie naturalnie po cesarce i tam często piszą o żelaznej akurat w kontekście vbac ale ogólnie dużo pozytywów o tym szpitalu
-
Aprielka wrote:Malzowinka jakiego masz kitchen helpera? Szukałam trochę już wcześniej i kilka znalazłam, tanie to nie jest i nie wiem na co zwrócić uwagę.. a apropo szpitala w wawie to nie mój teren ale jestem na grupie naturalnie po cesarce i tam często piszą o żelaznej akurat w kontekście vbac ale ogólnie dużo pozytywów o tym szpitalu
Ja szukałam takiego żeby mi nie zagracił strasznie kuchni i nie zrujnował budżetu -
aniaem86 wrote:Summer, gratulacje! Zazdroszczę Ci już tej ulgi A po ilu dniach dostałaś wynik?
Kalade, mam 3 luźne typy szpitali: 1) Kasprzaka - bo jest najbliżej, a mnie już dobijają warszawskie korski 2) Madalińskiego - bo moja lekarz prowadząca tam pracuje 3) Żwirki (Trojdena?Banacha?) - bo moja przyjaciółka w zeszłym tygodniu tam rodziła i jest bardzo zadowolona. A Ty coś masz na oku?
Te korki właśnie najgorsze. Kasprzaka też mam najbliżej, więc do rozważenia:) -
Gabriella wrote:Dzięki, a planujesz jeszcze w tym roku zacząć, czy już w przyszłym?
Mi najbardziej pasuje grudzien/styczeń. Grudzień chyba za wcześnie, więc zostaje styxzen:)Gabriella lubi tę wiadomość
-
kjt91 wrote:Ja już po prenatalnych. Na usg wszystko prawidłowo maluszek strasznie aktywny :)Prawdopodobnie będzie chłopak
Czytałam ostatnio jakieś badania, że łatwiej jest rozpoznać chłopaka w 12tc i częściej się to potwierdza później. Trudniej z dziewczynami.kjt91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, która z Was miała podwyższone leukocyty w moczu? Myślicie, żeby od razu zrobić posiew?
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualnykalade wrote:Ja pewnie tu się zapisze, bo znając męża to nie będzie miał czasu jeździć gdzieś do centrum
Mi najbardziej pasuje grudzien/styczeń. Grudzień chyba za wcześnie, więc zostaje styxzen:) -
nick nieaktualnyjuna wrote:Dziewczyny, która z Was miała podwyższone leukocyty w moczu? Myślicie, żeby od razu zrobić posiew?
-
Gabriella wrote:Mi się wydaje, że grudzień jest kiepski, bo to święta. Te zajęcia trochę kiepsko, że od 18 do 21, ja to o 20 już zasypiam.
-
Gabriella wrote:Mi się wydaje, że grudzień jest kiepski, bo to święta. Te zajęcia trochę kiepsko, że od 18 do 21, ja to o 20 już zasypiam.
-
nick nieaktualnyaniaem86 wrote:Tak, też mnie to przeraża, ale nie widziałam weekendowych za bardzo. Ja się nastawiam na styczeń, żeby do porodu jeszcze coś pamiętać
Ja to mam termin na koniec kwietnia, więc raczej w tym roku to nie mam co iść. -
O dzięki! Trzeba będzie to przemyśleć
Korzystacie/korzystałyście z poduszek ciążowych do spania? Chyba muszę sobie taką sprawić, bo mam problemy ze snem, a widzę, że jest akurat w biedronce (pewnie jakość biedronkowa, ale nie wiem czy mi to w ogóle przypasuje). -
Robiłam dzisiaj badanie moczu i chyba wyszło bardzo słabo. Zrobili też osad moczu, a w nim:
Erytrocyty 63 ul (norma do 30,70)
Leukocyty 116 ul (norma do 39)
Bakterie 3527 ul (norma do 130)
Liczne kryształy szczawianu wapnia
Jutro idę do lekarza, ale przerazilam się!