Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Przespałam się z ta diagnoza i mi lepiej🙂 może lekarz jest przewrażliwiony. Zobaczymy co powie prowadzący w poniedziałek 🙂 oby moje łożysko powędrowali gdzieś wyżej😬 narazie muszę uważać. Dobrze, ze z małym wszystko ok🙂 jakimś cudem udało się zrobić zdjęcie 3D chociaż podobno przy tym łożysku to problem. Chyba podobny do taty😂
MrsKiss, Gabriella lubią tę wiadomość
👨🏻35 l. :
2011 Kryptozoospermia
07.2018 Azoospermia
07.2019 0,3 mln ruchliwych plemników (po operacji żpn)
👩🏻32 l. :
niedoczynność tarczycy
07.2019 I ICSI- 9 komórek- 6 zarodków- 2 przestały się rozwijać
18.07.2019 transfer dwudniowego zarodka
11 dpt beta 159,4 prog 154
13 dpt beta 379,2 prog 214
15 dpt beta 744,5
18 dpt beta 2578 prog 215
26 dpt mamy serduszko ❤️
👶 03.2020
Wracamy po rodzeństwo
28.02.22 transfer ❄️ 4.1.2
8 dpt beta <0,1 🥺
26.04.22 transfer dwudniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 🥺
10.23 histeroskopia: cd-138, usunięty polip
31.10.23 transfer trzydniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 -
Misia90 wrote:Przespałam się z ta diagnoza i mi lepiej🙂 może lekarz jest przewrażliwiony. Zobaczymy co powie prowadzący w poniedziałek 🙂 oby moje łożysko powędrowali gdzieś wyżej😬 narazie muszę uważać. Dobrze, ze z małym wszystko ok🙂 jakimś cudem udało się zrobić zdjęcie 3D chociaż podobno przy tym łożysku to problem. Chyba podobny do taty😂
Misia90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiele z Was ma już dzieci, dlatego prośba o pomoc. Dajcie znać proszę czego Waszym zdaniem mi jeszcze brakuje z ubranek.
Mam na 56:
2 czapeczki
4 pajacyki
1 kaftanik z długim rękawem
2 body z długim rękawem
3 body z krótkim rękawem
3 półśpioszki
Mam na 62:
2 czapeczki
3 pary spodenek
2 pary półśpioszków
5 bodziaków z krótkim rękawem
7 bodziaków z długim rękawem
1 bluzeczka na długi rękaw
8 pajacyków
1 "wyjściowy" pajacyk bez stópek
Nie mam jeszcze skarpetek i na pewno kupię dresowy kombinezon na spacery i wyjście ze szpitala. Co jeszcze dokupić, jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 11:43
-
Paatka wrote:Ja mialam zdecydowanie więcej bodziaków i spodenek 56,to było u mnie w zastosowaniu najwięcej na początku no i czesto bylo prane.
To chyba odkupie więcej spodenek🤣
A myślałam, że to już koniec zakupow 🤣 -
Tak, ja bym kupiła więcej ubranek. Jak Bobas ma "dobry dzien" to potrafi kilka zestawów w dobę załatwić, a niestety pogoda może być różna, wiec schnąć też może różnie. Ewentualnie radzę poczekać bliżej porodu na ostateczne zakupy, wiedząc jaka waga się szykuje i wtedy dokupić mniejsze bądź większe rozmiary:)Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
nick nieaktualnykalade wrote:Dziewczyny, wiele z Was ma już dzieci, dlatego prośba o pomoc. Dajcie znać proszę czego Waszym zdaniem mi jeszcze brakuje z ubranek.
Mam na 56:
2 czapeczki
4 pajacyki
1 kaftanik z długim rękawem
2 body z długim rękawem
3 body z krótkim rękawem
3 półśpioszki
Mam na 62:
2 czapeczki
3 pary spodenek
2 pary półśpioszków
5 bodziaków z krótkim rękawem
7 bodziaków z długim rękawem
1 bluzeczka na długi rękaw
8 pajacyków
1 "wyjściowy" pajacyk bez stópek
Nie mam jeszcze skarpetek i na pewno kupię dresowy kombinezon na spacery i wyjście ze szpitala. Co jeszcze dokupić, jak myślicie?
Kalade czy czapeczki kupiłaś cienkie czy grubsze?
Ja mam jeszcze 1 pajacyk w rozmiarze 50, 2 bluzy rozmiar 62 i 1 sweterek rozmiar 62/68. -
Jestem po usg:) wszystko wygląda dobrze, mały waży 350g.
Mam wymiary:
Bpd - odpowiada 21 tc
Hc- 20 tc
Ac- 21tc
Fl- 19tc
Czy takie rozjazdy są ok? Pani doktor nic nie mówiła, a wynik zobaczyłam już po wyjściuMrsKiss, 1000 lubią tę wiadomość
-
Gabriella wrote:Kalade czy czapeczki kupiłaś cienkie czy grubsze?
Ja mam jeszcze 1 pajacyk w rozmiarze 50, 2 bluzy rozmiar 62 i 1 sweterek rozmiar 62/68.Gabriella lubi tę wiadomość
-
kalade wrote:Jestem po usg:) wszystko wygląda dobrze, mały waży 350g.
Mam wymiary:
Bpd - odpowiada 21 tc
Hc- 20 tc
Ac- 21tc
Fl- 19tc
Czy takie rozjazdy są ok? Pani doktor nic nie mówiła, a wynik zobaczyłam już po wyjściu
Czy po prostu wychodzi na to, że ma dużą główkę A krótkie nóżki? -
kalade wrote:Jestem po usg:) wszystko wygląda dobrze, mały waży 350g.
Mam wymiary:
Bpd - odpowiada 21 tc
Hc- 20 tc
Ac- 21tc
Fl- 19tc
Czy takie rozjazdy są ok? Pani doktor nic nie mówiła, a wynik zobaczyłam już po wyjściu
Rozjazdy są ok Tak jak w życiu. Jeden będzie miał większa głowę, drugi dłuższe nogi, trzeci będzie cały okrąglutki, a czwarty chudy i wysoki no i to tylko pomiar usg. U Synka miałam rozjazdy o ponad miesiąc, a o dziwo urodził się ze wszystkimi wymiarami na jednym centylu i był idealnie proporcjonalnyNasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Ja tez po wizycie malenstwo wazy 350 gram i jednak będzie córeczka takze prosze o zmiane na liście :p szyjka 4,5cm ale blizna po cięciu w kiepskim stanie no cóż trzeba sie oszczedzac
W jakim sklepie najładniejsze ubranka dla dziewczynki ? Zawsze patrzylam na koszule i spodnie 🙈Gabriella, 1000, Misia90, blue_eyed_girl, pingwinkowa, summer..86, kalade lubią tę wiadomość
-
Mmiśka wrote:Ja tez po wizycie malenstwo wazy 350 gram i jednak będzie córeczka takze prosze o zmiane na liście :p szyjka 4,5cm ale blizna po cięciu w kiepskim stanie no cóż trzeba sie oszczedzac
W jakim sklepie najładniejsze ubranka dla dziewczynki ? Zawsze patrzylam na koszule i spodnie 🙈
Mmiska, ale jaja gratulacje
Mmiśka lubi tę wiadomość
-
eMZetka wrote:Rozjazdy są ok Tak jak w życiu. Jeden będzie miał większa głowę, drugi dłuższe nogi, trzeci będzie cały okrąglutki, a czwarty chudy i wysoki no i to tylko pomiar usg. U Synka miałam rozjazdy o ponad miesiąc, a o dziwo urodził się ze wszystkimi wymiarami na jednym centylu i był idealnie proporcjonalny
-
Mmiśka ale niespodzianka😃 gratulacje dziewczynki😙
Mmiśka lubi tę wiadomość
👨🏻35 l. :
2011 Kryptozoospermia
07.2018 Azoospermia
07.2019 0,3 mln ruchliwych plemników (po operacji żpn)
👩🏻32 l. :
niedoczynność tarczycy
07.2019 I ICSI- 9 komórek- 6 zarodków- 2 przestały się rozwijać
18.07.2019 transfer dwudniowego zarodka
11 dpt beta 159,4 prog 154
13 dpt beta 379,2 prog 214
15 dpt beta 744,5
18 dpt beta 2578 prog 215
26 dpt mamy serduszko ❤️
👶 03.2020
Wracamy po rodzeństwo
28.02.22 transfer ❄️ 4.1.2
8 dpt beta <0,1 🥺
26.04.22 transfer dwudniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 🥺
10.23 histeroskopia: cd-138, usunięty polip
31.10.23 transfer trzydniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 -
Mmiśka wrote:Ja tez po wizycie malenstwo wazy 350 gram i jednak będzie córeczka takze prosze o zmiane na liście :p szyjka 4,5cm ale blizna po cięciu w kiepskim stanie no cóż trzeba sie oszczedzac
W jakim sklepie najładniejsze ubranka dla dziewczynki ? Zawsze patrzylam na koszule i spodnie 🙈
Na połówkowym lekarz nie zauwazyl? :o bo z tego co kojarze miałaś mieć je dzień po mnie :d -
nick nieaktualnyMmiśka wrote:Ja tez po wizycie malenstwo wazy 350 gram i jednak będzie córeczka takze prosze o zmiane na liście :p szyjka 4,5cm ale blizna po cięciu w kiepskim stanie no cóż trzeba sie oszczedzac
W jakim sklepie najładniejsze ubranka dla dziewczynki ? Zawsze patrzylam na koszule i spodnie 🙈Mmiśka lubi tę wiadomość