Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Małżowinka gratuluję pierwszej sPEŁNIonej mamie . Komuś pełnia jeszcze pomogła? Mi poza tym że się jakoś często budziłam to nic nie dała ;P.
małżowinka lubi tę wiadomość
Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Mi nie pomogła . Byłam już prawie pewna, ze się zacznie, a tu znowu całkowicie się wszystko wyciszyło. Gratulacje małżowinka!
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Gratulacje malzowina!
Mi chyba nie jest pisane szybko urodzić tego arbuza 🙈 jutro idę na wizyte i zapytam lekarki o wymiary tej główki (3 tyg temu było 33,2cm) i ewentualne skierowanie na cc..małżowinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też w dwupaku.
Wczoraj po ciepłej kąpieli zaczęły mnie łapać lekkie krzyżowe, ale na tym się skończyło.
Ja to mam przeczucie, ze jesli nie odejda wody, to skurcze sie same porzadnie na tyle nie rozkreca zeby cos zdziałać. No ale zobaczymy... -
Małżowinka, gratulacje! Zazdroszczę, że już masz to za sobą.
Wczoraj na wizycie się dowiedziałam, że w szpitalu, w którym chcę rodzić jeśli wszystko jest dobrze to wypuszczają nawet po 24h. W obecnej sytuacji to chyba nawet dobrze.
Kalade, 33cm? U mnie wczoraj było tyle. Pocieszam się, że może ją jakoś przepchnę. Za to waga zaczyna mnie powoli przerażać, bo wychodzi, że tygodniowo 200g przybiera. Jeśli przenoszę to te 3800 to już mi się dużo wydaje 😅 Tylko nie wiem jakim cudem sama waga jest ponad tydzień do przodu w porównaniu do wszystkich innych pomiarów. 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 09:11
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Paatka wrote:Ja też w dwupaku.
Wczoraj po ciepłej kąpieli zaczęły mnie łapać lekkie krzyżowe, ale na tym się skończyło.
Ja to mam przeczucie, ze jesli nie odejda wody, to skurcze sie same porzadnie na tyle nie rozkreca zeby cos zdziałać. No ale zobaczymy...
-
juna wrote:Małżowinka, gratulacje! Zazdroszczę, że już masz to za sobą.
Wczoraj na wizycie się dowiedziałam, że w szpitalu, w którym chcę rodzić jeśli wszystko jest dobrze to wypuszczają nawet po 24h. W obecnej sytuacji to chyba nawet dobrze.
Kalade, 33cm? U mnie wczoraj było tyle. Pocieszam się, że może ją jakoś przepchnę. Za to waga zaczyna mnie powoli przerażać, bo wychodzi, że tygodniowo 200g przybiera. Jeśli przenoszę to te 3800 to już mi się dużo wydaje 😅 Tylko nie wiem jakim cudem sama waga jest ponad tydzień do przodu w porównaniu do wszystkich innych pomiarów. 🤷♀️
Hm.. to faktycznie dziwne, że waga wieksza niż wymiary. Przecież właśnie jest wyliczana na podstawie wymiarów 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
małżowinka wrote:Dzięki, zaliczyłam pełnię 😁 poród nieporównywalnie lepszy od pierwszego, może też dlatego że malutka ważyła 700g mniej niż jej siostra 😉 cieszę się jak nie wiem że dali mi tą oxy, chociaż o 20 jeszcze żałowałam że nie robili mi cesarki 🤪
Do boju dziewczyny! ☺️małżowinka lubi tę wiadomość
-
juna wrote:Małżowinka, gratulacje! Zazdroszczę, że już masz to za sobą.
Kalade, 33cm? U mnie wczoraj było tyle. Pocieszam się, że może ją jakoś przepchnę. Za to waga zaczyna mnie powoli przerażać, bo wychodzi, że tygodniowo 200g przybiera. Jeśli przenoszę to te 3800 to już mi się dużo wydaje 😅 Tylko nie wiem jakim cudem sama waga jest ponad tydzień do przodu w porównaniu do wszystkich innych pomiarów. 🤷♀️
juna lubi tę wiadomość
-
pingwinkowa wrote:Małżowinka - gratulacje 🙂
U mnie synek urodził się z główką 35 cm.
Mimiśka - wywołuję ponownie, jak tam i was sytuacja? Mam nadzieję, że już wychodzicie 🙂
Niestety zostajemy Poki co dalej jutro sie okaze jak sytuacja .. nie udzielam se bardzo na forum bo mam taki nastrój ze wszystkiego mi sie odechcialo dzięki ze pytasz o nas
Moja panienka ma juz tydzień
nowa na dzielni, Paatka, aniaem86, juna, Szpilkka, summer..86, Gabriella, karolkowa, diversik89, ElenaM, Justa29, 1000, Misia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie, główki nie dało się zmierzyć, bo za nisko. Rozwarcie na 2 palce. Próbowała lekarka przebić pęcherz, żebym szybciej urodziła, ale nie udało się. Tylko jakaś pierwsza warstwa. Mam chodzić po schodach i robić przysiady i rodzić dziś lub jutro 😱😱😱 zaraz zemdleje z tych nerwów chyba 🙈🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 14:50
Gabriella, diversik89 lubią tę wiadomość