Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
juna wrote:Toonney od zeszłego roku się nie odzywała. Może zapomniała o forum.
Dzięki za odpowiedź.
Trzymam kciuki za dziewczyny w dwupakach, ja też mam tp za tydzień ale od początku prawie jestem na majowych, bo pewnie znowu przenoszę 🙈
No i zdrówka dla wszystkich Maluszkow i Rodziców -
nick nieaktualnyjuna wrote:Dziewczyny, wracam do domu. Mam się zgłosić ostatecznie 11 dni po terminie. Wszystko wygląda ok więc chcą jeszcze poczekać, może ruszy samo 🙈 Gorzej, że Młoda 3770g😱 Na ktg cały czas zasypiała, a teraz mnie skubana kopie jak szalona 😅
Spora panienka się szykuje. Kiedy będziesz 11 dni po terminie ! -
juna wrote:Dziewczyny, wracam do domu. Mam się zgłosić ostatecznie 11 dni po terminie. Wszystko wygląda ok więc chcą jeszcze poczekać, może ruszy samo 🙈 Gorzej, że Młoda 3770g😱 Na ktg cały czas zasypiała, a teraz mnie skubana kopie jak szalona 😅
O matko, kolejne 3 dni czekania 🙈 no ale może faktycznie coś się samo rozkręci...
Ciekawe co mnie czeka w czwartek. -
Gabriella wrote:Spora panienka się szykuje. Kiedy będziesz 11 dni po terminie !
Kluska jak nic, ale w sumie byłam na to przygotowana, bo wszyscy w rodzinie męża powyżej 4,5kg mieli. Bratowa męża (150 cm i chudziutka) miała cc bo córka 4,7 😱🙈
W piątek ostateczny termin. Mam nadzieję, że w 3 dni nie przywali nie wiadomo ile 🙈Gabriella lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualny
-
Czy Wam też po porodzie rozeszla się stopa?? Czytalam, że tak może byc od relaksyny, ale jakoś w to nie wierzyłam. Do momentu aż nie założyłam dzisiaj butow. Wszystkie rozmiar za małe. Nie mam już.spuchnietych. Miałam stopę 24cm, a teraz nagle 24,5 cm😱😱😱
-
Hejka. Byłam na wizycie. Dzidzia wg pomiarów 3200 g, doktor zrobiła mi masaż szyjki, mówi że jakieś rozważcie ruszyło, jak w ciągu tygodnia nie urodzę to mam się stawić do szpitala. Boli mnie brzuch po tym badaniu.... I spać mi się chce 🤣
Gabriella, ElenaM lubią tę wiadomość
-
kalade wrote:Czy Wam też po porodzie rozeszla się stopa?? Czytalam, że tak może byc od relaksyny, ale jakoś w to nie wierzyłam. Do momentu aż nie założyłam dzisiaj butow. Wszystkie rozmiar za małe. Nie mam już.spuchnietych. Miałam stopę 24cm, a teraz nagle 24,5 cm😱😱😱
-
Nie miałam wczoraj internetu tutaj więc dziś nadrabiam. Mała ostatecznie wyszła przez CC jednak bez żadnej indukcji. Waga 4240 i wzrost 58. Jest pulpecik. Trafiłam na moją położna na zmianie więc gdy trafiłam na salę od razu przywiozła mi dziecko. CC przed 9 a do 18 miałam mała cały czas w łóżku przy sobie. Bardzo mnie to motywowało i szybko zaczęłam się przekrecac, wstałam ok 15 i potem co jakiś czas wstawałam i nawet chodziłam. Potem jak była zmiana i zabrały mi na noc tak nikt nawet na karmienie mi jej nie przywiózł. Jutro idę na salę i już mnie położne straszą że "ogarniaj się bo sama sobie będziesz te pieluchy zmieniać". Więc jestem mega wdzięczna że najgorsze godziny miałam kogoś życzliwego bo widzę że na więcej nie ma co liczyć. Rana jakoś mocniej niż po laparo mnie nie boli. Fakt że przeciwbólowe pewnie działają ale też dostałam tylko rano morfinę a kolejne dawki odmówiłam bo nie czułam takiej potrzeby. Paracetamol i Ketonal na zmianę daja rade. Zobaczymy jak jutro. Trzymam kciuki za resztę :*. I nadrobię jak znajdę chwilę
1000, karolkowa, Gabriella, MrsKiss, kalade, juna, summer..86 lubią tę wiadomość
Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
nick nieaktualny
-
Gabriella wrote:ElenaM gratulacje 😘
Ja nadal nie rozpakowana, 39+4. Czekam jak na szpilkach ...
Ja mam 27 gdyby do tego czasu nie ruszyło w życiu bym nie pomyślała że tak długo będę chodzić w ciąży 🤦♂️ śmiać mi się chce z tego że najpierw panika w 33 tc A teraz młody wyjść nie chce
Najgorzej że mnie już wszystko tak boli -
Elena, gratulacje! Super, ze już po
Ja tez nadal dwupak i dziś już mi się już na płacz zbiera, od 1 w nocy nie mogłam spać, wszystko mnie boli - plecy, spojenie, brzuch. Nie mogę normalnie założyć skarpetek, butów czy nawet spodni. Czemu moje ciąże musza tak długo trwać...ElenaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusta29 wrote:A masz jeszcze jakaś wizytę?
Ja mam 27 gdyby do tego czasu nie ruszyło w życiu bym nie pomyślała że tak długo będę chodzić w ciąży 🤦♂️ śmiać mi się chce z tego że najpierw panika w 33 tc A teraz młody wyjść nie chce
Najgorzej że mnie już wszystko tak boli -
ElenaM, gratulacje! 😁
ElenaM lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
nick nieaktualnyGratuluję Elena! 🙂
Ja skaczę z radości, że wieczorem do domu.. nawet do rana nie chciałabym czekać ! Także prywatnie to też nie jest wcale kolorowo, chyba, że koronawirus wszystkim odwala.. ale mam to gdzieś.
Ogólnie ciężko po cesarce z taką dużą pannąwięc chcemy być już u siebie z Tatusiem 😊
A wracając do tematu rosnących główek na finiszu.. moja cudna główka 37 cm 🤭🤭
ElenaM lubi tę wiadomość
-
summer..86 wrote:Gratuluję Elena! 🙂
Ja skaczę z radości, że wieczorem do domu.. nawet do rana nie chciałabym czekać ! Także prywatnie to też nie jest wcale kolorowo, chyba, że koronawirus wszystkim odwala.. ale mam to gdzieś.
Ogólnie ciężko po cesarce z taką dużą pannąwięc chcemy być już u siebie z Tatusiem 😊
A wracając do tematu rosnących główek na finiszu.. moja cudna główka 37 cm 🤭🤭
U mnie tez po cesarce tylko dwie doby trzymają... jak się czujesz po tych dwóch dobach? Bardzo obolała? Jesteś w stanie jakoś funkcjonować? Ja się trochę boje, ze to (w razie czego) będzie za wcześnie😰