Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmiska dobrze zrozumialam ze masz Urodziny? Ja mam jutro 28 zlecialo sama niewiem kiedy.. Jesli tak to Wszystkiego coNajlepsze I zdrowka przede wszystkim wpadaj na ciacho jesCze 5 minut u
I wyjmuje z piekarnika drozdzowke -
Paatka wrote:Dziwie się w sumie, że zapisują Was tak szybko na prenatalne, bo dużo jest informacji o tym, że za wcześnie nie ma co... To był lekarz z certyfikatem?
-
Kira91 wrote:Mmiska dobrze zrozumialam ze masz Urodziny? Ja mam jutro 28 zlecialo sama niewiem kiedy.. Jesli tak to Wszystkiego coNajlepsze I zdrowka przede wszystkim wpadaj na ciacho jesCze 5 minut u
I wyjmuje z piekarnika drozdzowkeKira91 lubi tę wiadomość
-
Szpilkka wrote:Są takie kliniki ze ciezko sie dostac do dobrego lekarza wiec to nie problem zapisac sie wczesniej. Po prostu podajesz date porodu i ustala termin okolo 13tc.
To odnosiło się do wcześniejszych wiadomości. Szybko nie oznacza tu z miesięcznym wyprzedzeniem (sama też musiałam tyle wcześniej się zapisać - to akurat w pełni naturalne) tylko przed odpowiednim terminem w 10tygodniu ciąży, gdy bobo jest za małe.Mmiśka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi tez wyszly bakterie w moczu
Zrobiłam posiew ale z tego to juz nic nie wyszło, bakterie które wyhodowali świadczą o złym pobraniu albo zabrudzenym pojemniku (chociaz mialam jałowy) i zakecaja kolejne badanie
Tez zadnych objawów choroby nie mam mocz poza tym ok
W poniedziałek ide do lekarza i zobacze co powie, ja podejrzewam ze od ladowania tego lutinusa od ponad miesiąca podejrzewam ze mi sie badziewie jakieś zrobiloaga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
nick nieaktualnyaga80 wrote:Dziewczyny mi tez wyszly bakterie w moczu
Zrobiłam posiew ale z tego to juz nic nie wyszło, bakterie które wyhodowali świadczą o złym pobraniu albo zabrudzenym pojemniku (chociaz mialam jałowy) i zakecaja kolejne badanie
Tez zadnych objawów choroby nie mam mocz poza tym ok
W poniedziałek ide do lekarza i zobacze co powie, ja podejrzewam ze od ladowania tego lutinusa od ponad miesiąca podejrzewam ze mi sie badziewie jakieś zrobilo -
Gabriella wrote:Ile czekałaś na wynik posiewu?aga
2019 - pierwsze KD
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Aprielka wrote:Aga może głupie pytanie ale dobrze się podmylas i wytarlas ręcznikiem papierowym przed pobraniem? Może coś wyleciało z pochwy bo przy luteinę ciągle cieknie:/
tylko nerwy później niepotrzebneaga
2019 - pierwsze KD
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Mi właśnie na usg w ciąży wyszła mała torbiel i nie wiem, czy ja skontrolować. Miałam usg pół roku wcześniej i nic nie było, wiec gin mówi, ze to do skontrolowania ale na spokojnie po ciąży już, bo jak nic nie było to na pewno właśnie jakaś torbiel od hormonów w ciąży, ale może lwiej kurde sprawdzić? Moja mama miała raka piersi ale nie typ dziedziczny2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Mi właśnie na usg w ciąży wyszła mała torbiel i nie wiem, czy ja skontrolować. Miałam usg pół roku wcześniej i nic nie było, wiec gin mówi, ze to do skontrolowania ale na spokojnie po ciąży już, bo jak nic nie było to na pewno właśnie jakaś torbiel od hormonów w ciąży, ale może lwiej kurde sprawdzić? Moja mama miała raka piersi ale nie typ dziedziczny
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Alunis wrote:Czy śni Wam się czasem, ze już urodzilyscie dziecko? Mi się to ostatnio bardzo często śni. 🤔
-
nick nieaktualny
-
Alunis wrote:Czy śni Wam się czasem, ze już urodzilyscie dziecko? Mi się to ostatnio bardzo często śni. 🤔
Śniła mi dziewczynka-niemowlaczek łudząco podobna do mojej córki. Pamiętam, że mówiłam do niej, że jest bardzo podobna do swojej starszej siostry- Nastusi -
Mi się dzisiaj śnił pobyt w szpitalu przed porodem i w ogóle czekanie na poród, sen się skończył na porodzie, kiedy zobaczyłam główne z ciemna czupryna nagle się obudziłam w nocy . Ale całkiem sporo pamietam z tego snu, śmiesznie był temat czy czekać, czy wywoływać wiec chyba byłam po terminie2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny czy każda z Was miała skierowanie na glukozę na czczo? Ja nie dostałam tego badania i zastanawiam się czy powinnam zrobić. Pewnie lekarka planuje dać mi dopiero skierowanie na dalszym etapie - juz na krzywąNasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
eMZetka wrote:Dziewczyny czy każda z Was miała skierowanie na glukozę na czczo? Ja nie dostałam tego badania i zastanawiam się czy powinnam zrobić. Pewnie lekarka planuje dać mi dopiero skierowanie na dalszym etapie - juz na krzywą
-
Ja robiłam glukoze na czczo- zalecenie od lekarza, wyszło wszystko w porządku więc żyje nadzieja ze nie będę musiała iść na krzywa cukrowa 😂03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!