♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciaży bylam na bank pewna ze chlopak
innej mozliwosci nie bralismy pod uwage. Nawet imienia nie mieliśmy. Jak przyszedl wynik nifty ze dziewczyna to byliśmy w takim szoku ze kilka dni to do mnie nie docierało chociaz sie cieszyłam. Teraz ja bym chciala drugą dziewczynke ale maz chyba woli chlopca chociaż mowi ze obojetne;) u mnie w rodzinie same dziewczyny a u niego same chłopaki. Ale chyba on wygra bo czuje sie duuuuuzo gorzej niz z corką i zupelnie inaczej i lekarz tez mowil ze chyba chlopak chociaz dla mnie to za wczesnie i mu nie wierze ;P
-
*SmoczycA* wrote:Ja w pierwszej ciaży bylam na bank pewna ze chlopak
innej mozliwosci nie bralismy pod uwage. Nawet imienia nie mieliśmy. Jak przyszedl wynik nifty ze dziewczyna to byliśmy w takim szoku ze kilka dni to do mnie nie docierało chociaz sie cieszyłam. Teraz ja bym chciala drugą dziewczynke ale maz chyba woli chlopca chociaż mowi ze obojetne;) u mnie w rodzinie same dziewczyny a u niego same chłopaki. Ale chyba on wygra bo czuje sie duuuuuzo gorzej niz z corką i zupelnie inaczej i lekarz tez mowil ze chyba chlopak chociaz dla mnie to za wczesnie i mu nie wierze ;P
-
zokeia wrote:Po moim doświadczeniu (rano dowiedziałam się na USG że dziewczynka, a po 2 godzinach z nifty wyszło, że chłopak) to na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze ze 2 tygodnie, żeby mieć pewność
-
Zajrzałam do książki "Twoja ciąża" i tam pisze, że II trymestr zaczyna się w 13 tc, także uznam tak jak pokazuje BBF czyli 13+0. Fajnie, bo to mniej czekania niż do 14+0 😁
Nagietek. Jeszcze raz gratuluję 🙂 Bardzo się cieszę, że moja nadzieja nie okazała się złudna 🙂 Rosnijcie zdrowo 🙂
Parachute90. Gratuluję dziewczynki. Oby się już nie zmieniło 🙂
*SmoczycA* Kciuki za prenatalne. Będzie dobrze 🙂
belldandy. Ja jeszcze nie śpię na rogalu, choć zastanawiałam się ostatnio czy go sobie nie przynieść.
Ja bym chciała drugą dziewczynkę, ale jak będzie chłopak to też będzie fajnie, choć to będzie coś nowego dla mnie 😉
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie mnie mąż przywiozl bo na wsi jest ostatnio raz na 4 tygodnie, wiec przy okazji
Annie1981 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Gratulacje Malinka ❤️
A my ostatecznie dopiero dziś byliśmy u teściowej, a nie w weekend i był temat, ze to mały piesek dzidziuś, a Leon wypalił, a mama urodzi nam dzidziusia, na prawdę, ma w brzuchu dzidziusia😂 i tak się teściowa dowiedziała
Podobno się domyślała bo niby jak byliśmy tam 4 tyg temu, to zwróciła uwagę na mój brzucha ze ja zawsze mam płaski, a tu taki inny... ( rozumiem, ze nigdy nie mogę przytyc 😂bo od razu ciaza)
Dzieciaki już śpią, a ja leżę z dłonią na podbrzuszu i czuje malucha jak laskota😍 nie sposób tego pomylić z niczym, ciekawe koedy będę czuła ruchy inaczej niż w ten sposób, ale to na dużo późniejszym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 20:02
1Malinka1 lubi tę wiadomość
[*] 2014 i 2016 -
Dorciax. Trzymam kciuki za wyniki 🙂
Będę w Twojej sytuacji w poniedziałek 🙂
1Malinka1. Śliczny maluszek 😍 Cieszę się, że wszystko w porządku 🙂
belldandy. No to Cię synuś wsypał 😂 Też się tego boję 😂1Malinka1, Dorciax lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja dzisiaj miałam wizytę. Wszystko ok, ale jest nadal krwista wydzielina więc mam brać luteinę jeszcze miesiąc. Termin z om i z usg wychodzi tak samo, 28 kwietnia. Młode ma 2.3cm i już fiknęło na usg nawet. Za 2 tygodnie kontrola, a za 3 już usg do pappy.
Ja chyba bym chciała chłopca, Ula mówi że siostrzyczka hehe.
Nagietek świetna informacja, tak czułam że będzie ok u Ciebie.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie mnie tam różnicy nie robi, nie miałam parcia żeby mnie nie wydał bo maz i tak już dawno chciał powiedziec tym bardziej ze moi rodzice od poczatku wiedza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 20:43
[*] 2014 i 2016 -
Nagietek ale ulga! Gratuluje teraz już musi być dobrze
Belldandy o niee, a to Wam zrobił niespodziankę. Przynajmniej z głowy macie. Julka czasem mi odsłoni brzuszek pocałuje i powie dzidzia, ale jeszcze za mała jest i nie kuma.
Co do płci moja powiedziała tak „albo to spuchnięta łechtaczka albo kutasik”, padam czasem z jej haseł. Ogólnie to już tupie nogami żeby się dowiedzieć kto rośnie w brzuszku
-
Hej dziewczyny:) nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamieta z pierwszych stron.. ja musiałam zresetować się na kilka tygodni, forum działało na mnie nakręcająco i czulam,że muszę odpuścić to czytanie.obecnie jestem w 12tyg i 1 d. W poniedziałek badania prenatalne. W 1 ciazy dowiedziałam się o płci juz na pierwszych wiec liczę na jakas mala wskazówkę haha.
Na ostatniej wizycie pk 9/10 tyg słyszałam serduszko i widzialam juz rączki i nóżki co jest niesamowite.
Od początku ciazy przytyłam ok 2,5 kg jestem trochę w szoku, bo nie mam zachcianek , nie obzeram sie a w 1 ciazy przez cały 1 trymestr doszło tylko pol kilo. A jak u Was z waga? Ja mam trochę ciałka, nie jestem otyła,ale nadwaga jest.
1 trymestr byl dla mnie ciezki, lapalam zadyszki, wiecznie glodna, jak zjadłam to też zle. Czulam się jak przed okresem , brzydka i spuchnieta.
Pozdrawiam serdecznieDorciax, Roksi, Tysia89, zokeia lubią tę wiadomość
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
Gratuluję udanych wizyt 🥰🥰
SmoczycA dodaj fote swojego małego giganta na stronie https://naforum.zapodaj.net/. Tam dodajesz plik a później kopiujesz link do wstawienia na forumi wklejasz tutaj