♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj miałam troszkę lepiej zjadlam też przed chwilą kisiel mozliwe ze zaczyna funkcjonowac żołądek oby bo bardzo bym chciała coś normalnego zjeść. Zrobilam sobie dzisiaj rybkę na parze wprawdzie nie wiele ale zawsze coś, na jutro mam rosołek bardzo delikatny. Cała ciąża jest dla mnie stresem i nie wiem jak to się skończy jednak jestem w szoku ze do tego 4 miesiąca było w miarę cicho byłam już przygotowana na takie sytuacje cieżkie. To ostatnia moja ciąża jak się to mówi do 3 razy sztuka wiecej już nie bedzie. Najgorzej mnie mąż przeraża bo zaczyna mówic do mojego brzucha a nie chce żeby potem cierpiał calyczas mu to tłumacze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 18:50
m85t lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Dzisiaj miałam troszkę lepiej zjadlam też przed chwilą kisiel mozliwe ze zaczyna funkcjonowac żołądek oby bo bardzo bym chciała coś normalnego zjeść. Zrobilam sobie dzisiaj rybkę na parze wprawdzie nie wiele ale zawsze coś, na jutro mam rosołek bardzo delikatny. Cała ciąża jest dla mnie stresem i nie wiem jak to się skończy jednak jestem w szoku ze do tego 4 miesiąca było w miarę cicho byłam już przygotowana na takie sytuacje cieżkie. To ostatnia moja ciąża jak się to mówi do 3 razy sztuka wiecej już nie bedzie. Najgorzej mnie mąż przeraża bo zaczyna mówic do mojego brzucha a nie chce żeby potem cierpiał calyczas mu to tłumacze.
Zosla ja mam dokładnie takie same odczucia jak Ty.... to też moja 3 ciąża i kosztuje mnie tyle nerwów ze masakra. Pierwszy trymestr minął błyskawicznie, a teraz cały czas coś.... modlę się codziennie zeby to jakoś przetrwać, mam nadzieję że z każdym tygodniem będzie lżej.... -
nick nieaktualnyParachute ja myslalam że jak przejde ten czas straty to bedzie jakoś łatwiej ale z każdym tygodniem jest trudniej
nie wiem kto pisze te rzeczy bo naprawdę liczyłam że przybędzie mi tej energii o której piszą a ja wygladam jakbym miała zemdleć
Boję się w ogóle wstawać wiec leże.
Belldandy a co u Ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 19:01
-
Zosia leż, odpoczywaj.
Ja dzisiaj tez cały dzień lezę bo mnie pobolewa w podbrzuszu i żeby tego było mało to znowu po 2 dniach spokoju ząb się odezwał.
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
nick nieaktualny
-
Mnie też właśnie dzisiaj pobolewa podbrzusze 😔 jakby jajnik, jakby więzadło, podobny bol jak podczas owulacji. Wzięłam no spe, ale jakiejś super ulgi nie czuje. Chciałabym jak najszybciej zasnąć i obudzić się jutro bez żadnego bólu.
-
Zosia samo raczej nie przejdzie, w zeszłym tyg byłam 3 razy u dentystki, przepłukała dziąsło, dała delikatne lekarstwo. Antybiotyk nie pomógł, odłożyłam Acard bo muszę się z tym liczyć, że bedzie chirurgiczne usuwanie ósemkiSzymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
nick nieaktualny
-
KiziaMizia wrote:Dziewczyny, a gdzie robiliście Nifty? Przez testdna? I w jakim czasie miałyście wynik?
Ja niestety też muszę zrobić, bo słabo wyszła Pappa...
-
U mnie średnio... było ok i zaczelo mega bolec, macica twardnieje... 2 kroplówki nic, w końcu ktoś dał zgode i teraz leci z ketonalem. Oby była ulga bo jestem zmęczona, chciałabym pójść spać i obudzić się nie pamiętając o bólu... a każdy dzień to koszmar;(Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
zOsIa88 wrote:Belldandy ale ketonal jeste bezpieczny w ciąży? Współczuje tych bóli pewnie w poniedziałek dowiesz się czegoś wiecej
Pewnie jest skoro lekarz dał zgode.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Belldany dużo siły Ci życzę, musi być Ci bardzo trudno. Jestem w szoku tak zgoła różnych diagnoza, a najbardziej ta o ciąży w bliźnie, nie wiem, ale taki obraz usg jaki Ty masz to chyba niemożliwe ze ciąża poza macicą :o
Wczoraj miałam wrażenia, że czuje delikatnie kopniaki, takie nieśmiałe. Przypomniałam sobie jakie to miłe uczucie i daje tyle spokoju. Łatwiej wtedy dotrwać do usg.
Ja się obawiałam ciąży bliźniaczej, ponieważ moja mama ma siostrę bliźniaczkę.
Kupiłam sobie w końcu rogala tzn mąż mi kupił w biedronce akurat był, zobaczymy jak się sprawdzi. A ja muszę w końcu zakupić segregator ciążowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 06:33
-
Mojanadzieja wrote:Aaaa tak myślałam że wcześniejsze masz zadatki 😜😊, ale przy bliźniakach normalne że wcześniej urodziłaś... Zazwyczaj do 40tc nie czekają.
Chłopcy urodzeni w 37+4, Dziewczynki w 37+1. 😉Mojanadzieja lubi tę wiadomość