♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
koki91 mi się też Joyie bardzo podobał
Wyjątkowo zgrabny wózek, w dobrej cenie i z dodatkami. Wózkiem natomiast się nie przejmuję. Mam dajną ,prawie nie uzywaną gondolę Mutsy Evo jeszcze po starszych dzieciach(tylko rączkę musze wymienić, a to raptem 100 zł), a spacerówkę chyba będę miała od brata. Jakiś Cybex.
koki91 lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Ojej a my właśnie jedziemy dzisiaj ogladac te bebetto ale jak mówicie ze się psuja to sama nie wiem chyba sobie daruje jeszcze.
Pozytywna opinie słyszałam też od ksiegowej w firmie o Cybex tym co Lewandowscy mają ale o ile 3-4 tys. jeszcze jestem w stanie dac za wozek to 10 czy 11 tys to już mi się wydaje gruba przesada.. niektórzy moi znajomi mają tańsze samochody..zokeia lubi tę wiadomość
-
Ja na spacerowke polecam valco snap sport. Przezyła moją córkę i jest jak nowa. Za to gondole bede miała używaną od siostry bo do pierwszej córki też miałam od niej
upierałam sie na początku na nową gondole 2w1 i dobrze że mi odradzili bo córka urodziła się długa i ledwo pojezdzila 5/6 miesięcy i już się w nią nie mieściła
koki91 lubi tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Ja na spacerowke polecam valco snap sport. Przezyła moją córkę i jest jak nowa. Za to gondole bede miała używaną od siostry bo do pierwszej córki też miałam od niej
upierałam sie na początku na nową gondole 2w1 i dobrze że mi odradzili bo córka urodziła się długa i ledwo pojezdzila 5/6 miesięcy i już się w nią nie mieściła
Córcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
nick nieaktualny
-
zOsIa88 wrote:Jeśli miałabym kupować nowy to ten Cybwx balios moja tmkolezanka ma i sobie chwali i myślę że jest tez na kieszeń przeciętnego Polaka.
Sprawdzilam w książeczce urodziłam się i miałam 3400 g
Wzrostu 55Córcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
Witam się w 18 tyg, za dwa tygodnie połówkowe. Już nie mogę się doczekać ! A w tym tyg muszę zrobić krew bo na przyszłą środę idę do gina. Jeżeli chodzi o wózki to cybex jest fajny ale i gondola i spacerówka są małe. 2 latek już do spacerówki nie wejdzie. Gondola wąska i niezbyt długa , na wiosnę się nada ale gdyby maluch miał się zimą czy jesienią nawet rodzić to bym nie zaryzykowała. Koki 91 u nas z tą waga się nie sprawdziło bo ja ważyłam 3200 mąż ok 3300 a nasza pierwsza córka 3750 i 57 cm. Druga córka 3020 i 55cm. Spora różnica miedzy nimi była i to było widać , druga córcia wydawała mi się malusia. Jestem ciekawa ile teraz synuś będzie ważył i mierzył. Codziennie daje o sobie znać. Lubię jak się rusza ❤️
koki91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misskity wrote:Nie stać mnie na drogi wozek, myślałam o takim, albo jakimś uzywanym
https://allegro.pl/oferta/wozek-melody-paradise-baby-tylko-gondola-adaptery-8740057187?utm_medium=app_share&utm_source=facebookCórcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
nick nieaktualny
-
zOsIa88 wrote:Trzeba naprawdę przemyśleć ten zakup moj maz strasznie napalil się na ten uzywany a ja musze go jakoś wyciszyć bo to nie jest tak jak mu się wydajeCórcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙
-
Mi się wydaje że gdybym miała ograniczony budżet to jednak wybrałbym wozek używany wozek jakiejś sprawdzonej marki. Wiem że czasami można kupić używke jeszcze na gwarancji tylko wtedy trzeba poprosić sprzedającego o jego dowud zakupu. Na pewno czy nowy czy używany przede wszystkim chciałabym wozek nic potestowac, dotknąć przymierzyć czy zmieści mi się do samochodu.. ja mam akurat dość duży samochód ale wiem że do są też składane gondole które wejdą też do malutkich samochodów. To samo z wagą wózków.. ja mam wszędzie windy więc jest to dla mnie mniej kluczowe.. jakbym mieszkała na 4 bez windy to chyba to byłby parametr nr 1
-
nick nieaktualny
-
Aś wrote:Dziewczyny czy jest tu jeszcze ktoś kto nie czuje ruchów maleństwa? Jestem w 20 tygodniu, strasznie chciałabym coś poczuć A tu nic
Ja . Czasami jakieś tam delikatne musniecia.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
misskity wrote:Koki jo to mnie zmartwiłaś. Co było nie tak z tym wózkiem? Pozostaje mi w takim razie szukać coś uzywanego. Anex m o którym tu wspominalyscie bardzo mi się podoba, ale cenę ma zaporową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 15:50
misskity lubi tę wiadomość
Córcia ❤️ 08.2018
Synuś 💙