♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dobre wieści. Wczoraj byłam na wizycie. Szyjka się poprawiła z 2,90cm na 3,70cm. 😁😁Co za ulga.
Roksi, Desperatka_87, Gemma19, Dorciax, m85t, Olciak, *SmoczycA*, Annie1981 lubią tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Różyczka32 wrote:U mnie dobre wieści. Wczoraj byłam na wizycie. Szyjka się poprawiła z 2,90cm na 3,70cm. 😁😁Co za ulga.
możemy odetchnąć z ulga. Dobrze że syzjki mogą się wydłużyć 😄
Dziewczyny co do snów, to jakieś 2 tyg temu miałam tak erotyczne sny ze aż gorąco mi się robi na sama myśl 😂 i to miałam tak 3 dni z rzędu.Różyczka32, zokeia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków - jestem już po. Wszystko ok! Zbadał mi nawet nerki i woreczek żółciowy. Najprawdopodobniej to nerwy. Położniczo nie dzieje się nic złego. Jeśli nie będzie lepiej z napięciami, to jutro mam włączyć luteinę i magnez.
Siedzę i jem banany i migdały
m85t, Jaszczureczka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCodziennie mam takie erotyczne sny a dzisiaj już maz pobił siebie we śnie:D niestety cierpię na bezsenność i mało spie dzisiaj zasnęłam dopiero kolo 24 obudziłam się o 3 w nocy mysle ze juz tak będę mieć do końca.
Byłam z koleżanka w McDonald:D to się najadlam wzięłam big maca bez cebuli frytki bez solii lody:D szaleństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 12:59
zokeia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zokeia, super ze wszystko ok!
Ja wczoraj też miałam słaby dzień. Cały dzień bolalo mnie nad pepkiem, po prawej strony. Nie mogłam zbytnio siedzieć. Nic nie pomagało, nawet nospa. Dopiero mi dzisiaj przeszło. I w sumie nie wiem co to było -
nick nieaktualny
-
zOsIa88 wrote:Oczywiście juz drugi raz byłam inaczej bym tego nie zjadła:) i chyba inne ciężarne tez tak robią bo ich to nie zdziwiło ze wymyślam;)
Dorciax - chyba tak to będzie, że będziemy powoli co raz mocniej tu narzekać. Pierwszy trymestr i ostatni, ech... Ciąża to nie chorobaDorciax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wszystko na opak narazie się lepiej czuje niż poczatki 2 trymestru 1 trymestr był dobry. Dzisiaj zamierzam zrobić farsz na pierogi nie wiem jak będzie z lepieniem ta bezsseność mi nie przeszkadza bo juz nie mam wymiotów a to bylo najgorsze ze wszystkiego dla mnie
mam nadzieje ze zgaga mi nie wróci wiem jak z dziadem już walczyć ale narazie korzystam że jej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 13:19
-
nick nieaktualnyNo tak ale ja myślę że tyle kobiet je w Macu bedac w ciąży że od czasu jak zjesz nic się nie stanie
A jedzenie bardzo mi smakowało nie to co te zupy zdrowe:D po których zawsze zwracam zawartośćBedac w ciąży bylam 2 razy w macu i to dopiero teraz wcześniej mogłabym pomarzyć o jakimkolwiek jedzeniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 13:32
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Pol dnia leżałam na lewym boku i ogólnie podczas leżenia nie bolało. Ale jak już wstawałam to była masakra. Czytałam że od rosnącej macicy takie cuda mogą być. Bo rozrasta się i uciska na inne narządy. Na szczęście już dzisiaj mi przeszło
Co do maca to wiem że niezdrowo ale kilka razy zjadłam. I kebsa z 3 razy też wciągnęłam 😂 ale jakoś większych wyrzutów sumienia nie mam 😂 -
Mnie nie ciągnie do fast foodow na szczęście. Mąż jak kupi sobie raz w tygodniu puszkę pepsi i wezmę łyka to krzyczy, więc o Macu mogłabym pomarzyć. Ale nie lubię, jeśli już to kurczak kfc, ale to bardzo rzadko, a teraz w ciazy wcale.
Pomyłam okna w końcu, miałam tego nie robić, ale już nie mogłam patrzeć. Patrzę na świat większość przez okno i prawie go nie widzę, bo takie brudne hehe -
nick nieaktualnyJa tez myłam okna ale sobie rozłożyłam po 1 co 2 dzień
a okien mam sporo naszczescie juz to mam zrobione
Mąż ostatnio myłam szafki w kuchni bo stwierdziłam ze tak juz nie będę ryzykować i wspinac się na drabinie
Dorciax jak boli no to niestety trzeba dłużej poleżeć gdy mamsłabsze dni to nawet cały dzień leże wbrew pozorom to najlepsze co można zrobić zalecają to tez przy skracającej szyjce mi pomogło. Zwracac tez uwagę jak wstajemy żeby to było na boczku z podparciem ręki a nie z pozycji pleców.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 14:43
Dorciax lubi tę wiadomość
-
Żyje...
622 gramy ma dziecko. Na 23+5 jest
Obraz usg zaskakująco lepszy niż ostatnio, lekarz jest zadowolony, ale nie chce zapeszać m. Boli i nie wiedza co, trzyma i i to najwazniejsze.... a ile? Nikt tego nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 19:42
Roksi, zOsIa88, Jaszczureczka, Dorciax, Ewa89_89, Annie1981, zokeia, Gemma19 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016