♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kooralik, z kiosku, albo stacji benzynowej Cię nie wyproszą. Spróbuj tam, jeśli masz w okolicy. Albo po prostu wejdz do sklepu i powiedz, że zaraz zemdlejesz.
Mojanadzieja, to ja glukozą popijałąm euthyroxWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 09:52
-
nick nieaktualny
-
Mam banana w torebce, w domu płatki i jogurt, wiec z glodu nie padnę ale chcialam kupić chleb, kanapeczki jakieś zrobić. Wkurzające są te godziny dla seniorow.
A tak się bałam, jak będę się czuć po glukozie, bo dwa razy rano miałam zawroty głowy, ale czuje się bardzo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 09:55
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, któraś ostatnio podawała, że kupiła paski do mierzenia wód płodowych, ale nie mogę znaleść tego posta
nie mogę tego zamówić niby bo nie jestem podmiotem medycznym, a dziś znów mi poleciało
jak któraś z Was to pisała to odezwijcie się proszę, bo to tu albo na drugim miesiącu
https://sklep.meringer.pl/testy_dla_ginekologii_i_poloznictwa/paski_wskaznikowe_ph_4-7_nexodis.htmlpokazałam im ten link i mi zamówili
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
nick nieaktualny
-
A mi się zaczęły zawroty głowy. Zdarzyło mi się już kilka razy. I to tak fest, myślałam, że upadnę. Muszę dbać o nawodnienie.
Jejku nie mogę doczekać się początku stycznia, gdy przywiozę od mojego brata wszystkie rzeczy dla malucha. Zobaczę co zostało po moich dzieciach i co zostało po dziecku brata i bratowej. Może jak skupię się na wesołych aspektach szykowania się na dziecko, to nie będę myśleć o porodzie
-
Ja mam glukoze po nowym roku i w sumie dobrze bo przed świętami jest co robić
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Desperatka_87 wrote:to bylam ja, tak jak pisałam zamawiałam przez sklep medyczny
pokazałam im ten link i mi zamówili
Desperatka_87 lubi tę wiadomość
-
Ja glukozę robię miedzy świętami, a sylwestrem.
Może zrobię 30 albo 31 grudnia, żeby trochę po świętach odetchnąć i żeby mi cukrzyca nie wyszła.
Chociaż pewnie i tak mi wyjdzie...🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Ja dzisiaj trochę lepiej psychicznie, już nie myślę o porodzie
Poza tym dostałam premię $$$, a wczoraj mąż pierwszy raz poczuł małego przez brzuchkopnął go w palec
Mężuś nie chciał uwierzyć, że to dzidzia, stwierdził, że na pewno ja ruszyłam brzuchem specjalnieTrochę pomogło tłumaczenie, że od środka też czułam
Mega wzruszające chwile!
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Ja tez dobrze zniosłam ale wcisnęłam sobie cytrynę no i najlepiej siedzieć od wypicia nie chodzić.
Glukozę mam po świętach, niby się nie martwię, ale przy poprzedniej po ostatnim wkłuciu prawie zemdlałam, z tym że doskonale pamietam, że ona bardzo szybko wyjęła igle i trysnęła krew, wiec obstawiam ciśnienie. Ogólnie smak mnie nie przeraża.
Ostatnie 3 dni pracy!! Cieszę się bardzo bardzo. Wczoraj robiłam z córcia ozdoby na choinkę dla rodziny z gliny, ale chyba ja się lepiej bawiłam jak ona i niestety zostawiła mnie z tym samą
-
Dostałam tę paczkę z ubrankami. Jestem w szoku, ile tego mam, chyba już nic nie będę kupować... dostałam mnóstwo pięknych ubranek po siostrzeńcu, niektóre nawet sami mu kupiliśmy i teraz do nas wróciły xD jestem wzruszona heheh są jak nowe. Aż nie mogę się doczekać, kiedy będę ubierać malutkiego
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie mala wazy 720 g mocz niestety znowu paskudny ostatnio mniej piłam i to wyszło zobowiązałam się pić sok z żurawiny bo miałam mieć przepisany Monural ale wybłagałam wręcz żeby jednak nie...
Mam też decyzje w sprawie szpitala niestety nie będzie to 3 stopień ale w sumie tam mi znowu połozne nie odpowiadały.
Ja podczas picia siedziałam i glukoza miałam w bidonie piłam to ok 5 minut łykami i ten komfort że w domu
Ja będę mieć jutro 100 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 13:05
Mojanadzieja, Roksi, Olciak lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem majówka,ale mogę mieć cc jeszcze w kwietniu 🙈 czasami was podczytuję i trzymam za wszystkie kciuki 👍
Normy dla kobiet w ciąży to
Na czczo 92
Po 1h 180
Po 2 h 153.
Miałam krzywą robioną w 8 tyg po godzinie mi wyszło 170 i diabetolog mówił że jest ok o dał mi te normy. Pod koniec stycznia powtórkaOlciak, Jaszczureczka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka34 wrote:Kochane jestem majówka,ale mogę mieć cc jeszcze w kwietniu 🙈 czasami was podczytuję i trzymam za wszystkie kciuki 👍
Normy dla kobiet w ciąży to
Na czczo 92
Po 1h 180
Po 2 h 153.
Miałam krzywą robioną w 8 tyg po godzinie mi wyszło 170 i diabetolog mówił że jest ok o dał mi te normy. Pod koniec stycznia powtórka -
KORRALIKK wrote:Mam wynik glukozy:
na czczo 87,3
po 1h 149,4
po 2 h 115,7
Może lepiej się znacie i możecie mi powiedzieć, czy będę się w święta obżerać czy dieta?
88
120
110Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)