♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj roznie to bywa. Moja kolezanka przytyla w ciazy tylko 5kg z czego dziecko wazylo niecale 3kg. Najpierw zleciala na wadze przez mdlosci i wymioty a od polowy ciazy zaczela przybierac. Na koncowce wygladala zupelnie normalnie, byla szczuplutka i tylko brzuchol odstawal😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 16:20
-
Ja w pierwszej przytyłam 11,2 kg, a startowałam z 45,1kg. W tej ciąży startuje z 48,5, a kilogramowo tyje podobnie jak z córką. Ale bardziej u mnie to widać, nogi zaraz mam grubsze (moja udręka!), buzia pełniejsza, ale to kwestia wody i hormonów, nie martwię się tym. Po ciąży bardzo szybko wrocilam do wagi, a nawet dużo mnie bo do 42kg, ale bez diet, prawdopodobnie przez karmienie piersią. Już nie mogę się doczekać aż zacznę ćwiczyć i wrócę do swojej aktywności. Wczoraj zrobiłam jogę i odrazu było mi lepiej.
Na siusiu wstaje tez z 2-3 razy w ciagu nocy, bo i pomału dopada mnie bezsenność.
My już zaplanowaliśmy zakup dwóch szaf, bo inaczej się nie pomieścimy.
Ciuszki posegregowalam i nie mam ich za wiele czekają mnie zakupy.
-
Mam póki co 4 kg na plusie, licząc od wagi sprzed ciąży, a nie z początku, kiedy zjechałam 3 kg w dół. Tak naprawdę dopiero teraz po świętach zaczęłam przybierać.
W nocy wstaję nawet co 2h... Strasznie to męczące. Ostatnio dodatkowo boli mnie żołądek i brzuch ciągnie, gdy próbuję zmienić pozycję🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
Ja na ten moment przytyłam chyba z 9kg. Co jest w sumie zaskaukjace bo przed ciąża w życiu nawet nie dobiłam do 60 kg. A teraz waga szybciutko wzrasta. Więc pewnie na koniec będę mieć z 13-15kg. Startowałam z wagą 55.
Alw nie ma co się oszukiwać.. Mało ruchu, ciągle glodna jestem. Przy cukrzycy muszę pilnować posiłków i ciągle jeść 😉
A w nocy wstaje myślę tak 1 raz. Staram się nie pić wody zbytnio od 22..bo inaczej biegam ciągle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 17:09
-
Ja w nocy wstaje raz, ale przed samym zaśnięciem muszę iść siku (jak się kładę to idę, ale zanim zasnę to znów idę), bo jak nie pójdę to za dwie godziny muszę i tak wstać i wtedy do rana nie wytrzymuje i robi się drugi raz w nocy.
Poprasowałam stertę ubrań przede wszystkim męża, co się nazbierało przez okres świąteczny i się zmęczyłam jak nie wiem.
Zauważyłam, że mam słabszy apetyt ostatnio, wystarczy, że zjem śniadanie, obiad i jabłko albo jogurt. Mąż pyta o kolację, a ja wciąż pełna od obiadu i sam musi biedaczek kombinować. Tak to ja obżarciuch zawsze coś dobrego upichcilam dla nas dwoje. Ale pewnie szybko minie mi ten stan.
Znalazłam sklep Fazy Mazy z ładnymi ubrankami, polski producent. Ciekawe jaka jakość. -
belldandy wrote:Malinka szafy ikea?
belldandy lubi tę wiadomość
-
Ja nie pije jakoś mega dużo, ale staram się conajmniej 1,5-2 litry bo odwodnienie nawet lekkie wzmaga skurcze, ale na pewno sporo jej gromadzę bo sikam i sikam... a w nocy minimum 2-3 razy. Przed zaśnięciem tez i zaraz po wstaniu lece.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Linka2019 ja mam kilka kompletów spodenek i bluzek, przemiłe w dotyku i są naprawdę porządnie zrobione. Z tym że jeszcze nieużywane
siostra mówi, że kurczą się w praniu, ale chyba chodziło jej o body.
Linka2019 lubi tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
Ja pepco nie polecam zupełnie... Napisy schodzą po praniu w bluzkach i spodniach.. Body się rozciągają na szyi
Za to z Lidla lubię i można suszyć e suszarceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 18:47
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Z lidla mam bodziaki i spodenki, jakość może być, są większe jak normalna rozmiarówka. Mam tez sweterek z takiej innej serii nie pamiętam już jaka ale jest super jakościowo. Chyba zależy na co się trafi. Z pepco tak samo jedne są ok a inne na długo nie posłużą. Zary nie polecam, robią się dziury, szybko się psują, a cenowo wypadają już dużo (i tutaj miałam od początku jakieś zastrzeżenie do nich). Z sinsay niby są ok, ale te bodziaki które kupiłam praniu powstały plamy jakby jakiś barwnik był. Ja ogólnie przeszłam przez wiele firm ubranek i nadal twierdzę, że nie trzeba wydać dużo żeby jakościowo były dobre.
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem bardzo ciekawa tych że smyka. Ogólnie dobre opinie słyszę i zamowilam w sumie chyba wszystko tam że względu na kartę podarunkowa do wykorzystania. Promocje mega duże i sporo ostatnich sztuk wzięłam. Chyba zamowilam wszystko co potrzebne w rozmiarze 56-62 oprócz body krótki rękaw 62 i skarpetek. Bardzo mi się podobają wzory bo są też z gwiezdnych wojen, dc i marvela A jesteśmy wielkimi fanami oboje.
-
nick nieaktualny
-
zOsIa88 wrote:Mam też parę sztuk ze Smyka ale nie wiem czy tam są body kopertowe a mi na nich zależało na początek a
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 19:09
-
nick nieaktualny