♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wepchnelam 1 paczka i stwierdzam że nadal nie lubię słodyczy.. nic się nie zmieniło
Usmarzylam masę pączków A moja zatańczą już wszystko zjadła 😅 na obiad zachciało mi się klusek śląskich z gulaszem więc dziś dzień spędzony w kuchni.
Zamowilam łóżeczko do nas do mieszkania więc teraz zostało mi kupić 2 materace w sumie i łóżeczko turystyczne.
-
Linka2019 wrote:Czy podczas webinary lub wcześniej można zadawać pytania?
Czy konieczni trzeba kliknąć,że ktoś weźmie udział, czy bez tego też da radę obejrzeć webinar? Jest on potem udostępniany i można go obejrzeć jeszcze raz?
Poprzedni webinar jest dostępny do obejrzeniaLinka2019 lubi tę wiadomość
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
ja tez już trzeci dzień z rzędu pije kefir
ale nie sam. Dzisiaj zrobiłam z bananem, kakao, miodem i wiórkami kokosowymi. Ostatnio z malinami i płatkami owsianymi. Nie lubię słodkich śniadań, ale ok 12 już zaczyna ćmić lekki głód na drugie śniadanie. Teraz w porównaniu z 1 trymestrem mam wrażenie, że jem połowę tego co wtedy. Potrafiłam zamawiać dania obiadowe o 11 i jeść w samochodzie jak mnie złapał głód a łapał co 1,5/2h. Teraz jem co 3/4 a przez zgagę to o kolacji czasami mogę zapomnieć i czasami jem tylko ok 17. A w 1 trymestrze potrafiłam o 23 kanapki jeść, szczególnie jak sobie Magdę Gessler włączyłam haha
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
Koffy ja planuje zadzwonić do szpitala czy mi pobiorą przy okazji innych badań próbkę do tego na sma. Za 2 tyg mam wizytę u położnej to też jej zapytam czy przy okazji wizyty patronażowej można to zrobić.
Wracając jeszcze do saszetek to kupiłam ostatnio jabłkowo morelową w biedronce 200g i ona była kwaskowata. Te dziecięce zazwyczaj mają dodatek słodkiego owoca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 20:22
-
Jednqk zjadlam dzisiaj 2,5 pączka i 4 lindorki. Nie jadlam slodyczy od 2 tygodni, to moze nie bedzie zle
Mam naklejone piekne niebieskie plastry na brzuchu i wiecie co? Jaka ulga! Nie spodzoewalabym się! Nawet brzuch przestal mi sie spinac! Oprocz podtrzymywania, mam kilka paskow na fozejscie miesni. Wyglądam jak sportowiecWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 21:44
Butterfly02, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
zokeia wrote:Jednqk zjadlam dzisiaj 2,5 pączka i 4 lindorki. Nie jadlam slodyczy od 2 tygodni, to moze nie bedzie zle
Mam naklejone piekne niebieskie plastry na brzuchu i wiecie co? Jaka ulga! Nie spodzoewalabym się! Nawet brzuch przestal mi sie spinac! Oprocz podtrzymywania, mam kilka paskow na fozejscie miesni. Wyglądam jak sportowiec
Nie wiesz jaki rodzaj aplikacji masz aktualnie?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
zokeia. Czyli tejpy idą Ci aż na plecy?
Ja nie mam aplikacji podtrzymującej brzuch, fizjo mówiła, że taką założy na następnej wizycie, czyli jakoś 36 tc.
Na razie miałam taką na rozstęp, jakby gwiazda na brzuchu.
Linka2019. Tak, przeszkadzają. Tejpy trzeba zdjąć przed USG.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:zokeia. Czyli tejpy idą Ci aż na plecy?
Ja nie mam aplikacji podtrzymującej brzuch, fizjo mówiła, że taką założy na następnej wizycie, czyli jakoś 36 tc.
Na razie miałam taką na rozstęp, jakby gwiazda na brzuchu.
Linka2019. Tak, przeszkadzają. Tejpy trzeba zdjąć przed USG.
Tak, na rozstęp też mam taką gwiazdę ( w sumie z 4 tejpów), a to pod brzuchem to taki hamak kończący się między łopatkami.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, któraś miała jakieś plamienia różowe w 2-3 trym.? Miałam wczoraj wieczorem, dosłownie na papierze toaletowym zostały, póki co nic dalej nie ma, lekarz kazał odpoczywać i dać znać dzisiaj.
-
Kora88 wrote:Dziewczyny, któraś miała jakieś plamienia różowe w 2-3 trym.? Miałam wczoraj wieczorem, dosłownie na papierze toaletowym zostały, póki co nic dalej nie ma, lekarz kazał odpoczywać i dać znać dzisiaj.
Jak lekarz jest spokojny, to luz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 10:06
-
Ja się tylko zastanawiam, bo ani stosunku, ani nic że tak powiem się u mnie nie dzieje, jestem leżąca, szyjka miękka. No ale dziękuje za info, monitoruje dalej.
zokeia lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Ja się tylko zastanawiam, bo ani stosunku, ani nic że tak powiem się u mnie nie dzieje, jestem leżąca, szyjka miękka. No ale dziękuje za info, monitoruje dalej.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Olciak wrote:Ja miałam dwa razy tak, że niewielka ilość na papierze - wydaje mi się, że to po aplikacji luteiny, że musiałam coś naruszyć.
Dlatego luteine aplikuje się palcem 🙂 od kiedy mnie tego polozna nauczula- zero podrażnień i plamien.