♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Koffy! Ja ciągle szydelkuje, zrobiłam zawieszki na smoczek dla siebie i dla chrzesnicy, a teraz kończę Binga na specjalne zamówienie mojego ulubionego dwulatka hehe ale plecy mnie zaczynają boleć, muszę się gdzieś dostać do fizjo koniecznie.
-
Hej, ja się chwilowo nie odzywałam ale ogarniałam lekarzy, test na Covida. Mam koronawirusa. Jestem ciekawa kiedy dojdę do siebie bo w sumie pierwsze objawy miałam 29.01. Narazie mam 10 dni izolacji a domownicy aż do 27.02 . Także siedzimy wszyscy razem na kupie 🙈
-
Koffy- super śliczny kocyk. Na ile byś taki wyceniła 😉
Rozmawiałam dzisiaj na temat badań przesiewowych noworodków w kierunku SMA. Oczywiście, że to bardzo dobrze, że będą takie badania. Natomiast jestem realistką i uważam,że pod koniec marca, czy w kwietniu jeszcze nie będzie takiej możliwości.
Faktycznie Medgen z Warszawy bada próbkę krwi dziecka z pięty. Umówiłam się położna,że zrobi to na wizycie patronazowej, tylko muszę zamówić zestaw. Myślę, że w szpitalu też da się dogadać, ale nie wiadomo ile będę leżeć w szpitalu, a próbkę trzeba odesłać, szpitale mogą być pozamykane. Nie chcę się stresować, chyba pobranie w domu będzie lepsze.1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj lekarz tez sugerował test mojemu mężowi ze względu na to, ze jestem w ciąży. Ale umówiliśmy się, że jak po tygodniu nie będzie poprawy to wtedy, bo objawów covidowych nie ma, tylko zatoki.
Dziewczyny nie chcę mi się wertować stron, polećcie laktatory elektryczne z tych tańszych
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
Linka ja nigdy nic nie robiłam na szydelku za kasę, zawsze rozdaje i nigdy nie robię dwa razy tego samego bo to już nudne więc nie wiem jakby ktoś to wycenił. Na motki wtydalam jakieś 90zl ( bawełna z bambusem i wzor bardzo włoczkożerny )
Moja kuzynka ta próbkę do SMA pobierał dziecku sama.. ponoć niepotrzebna pielęgniarka do tego ale nie wiem czy ja bym się odważyła..
-
beti97 wrote:Butterfly02 u mnie to się od zatok zaczęło 🙁 a później straciłam węch i smak 🙁 covid łatwo można pomylić na początku ze zwykłą chorobą i zapaleniem zatok.
Kurde to nawet nie wiedziałam.. Po jakim czasie smak i węch straciłaś? Ja nawet nie zapisze męża na test jak straci smak, miałabym 20 dni kwarantanny. Myslalam, że jak nie ma gorączki i kaszlu to nie jest źle. Zobaczymy czy antybiotyk zadziała.
Najgorszy koszmar to załapać korone na koniec ciąży, wtedy nie można widzieć sie z dzieckiem ?
Zdrowka dla Was
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
koffy wrote:Ja też planuje polozna wykorzystać ale do kuzynki np nie przychodziła tylko dzwoniła.. niby tak z racji covid i musiała sobie radzić
To słabo. Może jak szczepienia ruszyły, to będzie przychodzić. Moja jest już po drugim szczepieniu i przychodzi do mnie do domu, nawet teraz. -
Butterfly02 wrote:Dzisiaj lekarz tez sugerował test mojemu mężowi ze względu na to, ze jestem w ciąży. Ale umówiliśmy się, że jak po tygodniu nie będzie poprawy to wtedy, bo objawów covidowych nie ma, tylko zatoki.
Dziewczyny nie chcę mi się wertować stron, polećcie laktatory elektryczne z tych tańszychButterfly02 lubi tę wiadomość
-
Butterfly02 wrote:Dzisiaj lekarz tez sugerował test mojemu mężowi ze względu na to, ze jestem w ciąży. Ale umówiliśmy się, że jak po tygodniu nie będzie poprawy to wtedy, bo objawów covidowych nie ma, tylko zatoki.
Dziewczyny nie chcę mi się wertować stron, polećcie laktatory elektryczne z tych tańszych
Ja kupiłam Canpol Easy Start, kilka moich koleżanek używa i sobie chwali, zobaczymy czy u mnie się sprawdziSzymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Mnie dzisiaj męczą skurcze Braxtona, mam nadzieję, że noc będzie spokojna bo chciałabym uniknąć IP...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 21:23
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Desperatka_87 wrote:Mnie dzisiaj męczą skurcze Braxtona, mam nadzieję, że noc będzie spokojna bo chciałabym uniknąć IP...
-
Ja mam jeszcze połowę rzeczy niegotowe 😔😔 mieliśmy z mężem w najbliższym tygodniu kupic szafe, mieszkanie przeorganozowac, mialam sobie poukładać wszystko tak jak chce i o, dupka! W najbliższym tygodniu przyjezdza moja mama i pomoże mężowi dostosować mieszkanie do moich standardow 😅 trochę mi smutno ze mnie to wszystko ominie, ale co zrobić 🤷♀️