♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rozyczko, serdeczne gratulacje!! 🥳🥳🥳 do grupy na fejsie w ogóle nie jestem przywiązana, ale do tego forum owszem
muszę zaraz mężowi powiedzieć, ze są już pierwsze dzieciaczki kwietniowe na świecie ❤️
Termin 22.04 - chłopiec EdwardzOsIa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZokeia koniecznie napisz na pierwszej stronie o wiadomości prywatne
i jeszcze popraw mi na dziewczynkę
bo niezle by było jakby to jednak chlopak się urodził miałby zajebiste ciuchy:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 13:42
Olciak lubi tę wiadomość
-
Umówiłam się na ktg dziś do położnej na 17.45.
Boli mnie brzuch coraz bardziej i mi się spina... może to nie ból okresowy (bo mnie bolało 8/10, gdzie porodowe 10/10) no ale już takie 4-5/10 zaczyna mnie tlić.
No nic sprawdzimy co się tam dzieje, dobrze, że Mały mamusi kopniaki sprzedaje, znaczy, że z Nim wszystko oki.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak ktg nie zaszkodzi. Trzymam kciuki żeby nic tam ze skurczy się nie pisało.
Ja od tygodnia mam ktg dzien w dzien. Codziennie dobre, skurcze płaskie, ale do domu puścić nie chcą 😔
Dzieciaczek z tego 34tc co się wczoraj urodzil ma się dobrze, lezy jeszcze pod tlenem na 30%, ale podobno i tak samodzielnie oddychal po porodzie.
W ogóle jak widzę te dziewczyny na korytarzu po cesarkach to mi serce się łamie 💔💔 i ogarnia wielkie przerażenie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 14:04
-
nick nieaktualny
-
Różyczko Gratulacje ❤️❤️ Zdrówka dla Was. Mój Maluszek szaleje w brzuszku.
Zokeia u nas chłopiec Tymoteusz -18.04
Ja myślę że niebawem spakuję torbę. Poczekam jeszcze aż wydobrzeję do końca.zokeia lubi tę wiadomość
-
Różyczko gratulacje 😘 ładna wagę mają.
U mnie termin 20.04 A w brzuchu Franio
zokeia lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyCzytałam dzisiaj na kwietniówkach na fb że dziewczyny podkładają sobie w łóżku podkłady w razie odejścia wód naprawdę tego jest tak dużo ? I teraz zaczęła moja wyobraźnia pracować jak na obronie mi odejdą wody to chyba moja komisja zawału dostanie
-
Zosia jak leżałam wtedy z ta dziewczyna co prawie urodziła na lozku to był taki chlust ze masakra, nie przesadzam bo gdybym tego nie widziała to bym nie uwierzyła..😂 ale u niej odeszły razem ze skurczem jak miała już co 2minuty🤔 wiec nie wiem czy całe wody odchodzą zawsze ze skurczem? Bo na takie sączenie to chyba podkłady nie są potrzebne bo wszystko zostanie na majtkach/spodenkach?