♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopięłam dziś wyprawkę prawie na ostatni guzik, czekam na 6 paczek 😳 poza tym posegregowałam ciuszki kolorami, prać będę w przyszłym tygodniu. Będę wrzucać od razu dwa rozmiary 56 i 62 i już się boję, ile pralek wyjdzie... Jeszcze kocyki, różki i inne rzeczy większe gabarytowo... Tak z ciekawości, wam ile prań wyszło?
Trochę przyspieszyłam z przygotowaniami, bo strasznie spadła mi wydajność. Mimo, że brzucha ostatnio nie czuję (serio, wyjątkowo nic nie ciągnie, nie ciąży, czasem zapominam, że go mam 😂 idę koło lustra w przedpokoju i to mi przypomina że wow, jestem w ciąży 😂) to zrobię jedną rzecz i muszę się położyć, bo nie mam siły...
Też zamówiłam koszulę porodową od mamyginekolog, ale dzianinową 😊 te napy magnetyczne są super no i długość, jestem wysoka i inne koszule jakie mam są na granicy mojego komfortu 😉Butterfly02 lubi tę wiadomość
🩵 04.2021
🩵 05.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zokeia o jaki pokrowiec na rączkę chodzi ? Taki na dłonie, żeby zimno nie było? Zastanawiam się, bo nie wiem czy mam wszystko.
Rano mały grzebał mi na samym dole, a teraz nogi rozprostował pod sam biust i boleśnie kopie.
Powiedziałam mężowi, że pierwsza kwietniowķa rozpakowana i sam powiedział, żebym tą torbę w końcu spakowala 😂 jutro to zrobię. -
zokeia wrote:Sprawdźcie proszę listę terminów, dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 21:52
zokeia lubi tę wiadomość
'97
08.18r - początek starań
05.10.19 - poronienie 5 tydz 💔
07.20r - HSG (niedrożne, lewy udrożniony)
14.08.20 - ⏸️
14.08 - 400🧪
17.08 - 1661🧪
19.08 - 3389🧪
21.08 - 7025🧪
28.08 - Mamy maleństwo z ❤️
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston -
Zokeia super lista 👏 dziękuje za wpisanie, nie wiem czy to ta ciąża mi się na mózg rzuciła, ale nie umiem wysłać wiadomości prywatnej, ale skoro już na liście jestem to już nie szukam jak się to robi 🤣
Ostatnio (już ponad tydzień) mam straszny apetyt, cały dzień buzia mi się rusza, ciagle coś miele. W ciągu ostatnich 2 tygodni przytulam 3 kg.zokeia lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Zokeia mi tylko zmień chłopczyka na dziewczynkę świetnie to zrobiłaś
Pozostałe wpisy zrobię jutro, bo na telefonie jest dosc ciezko
Wlasnie sobie siedzialam i plakalam mezowi w rekaw, ze za 4-5 tygodni będę rodzić. Jakaś panika mnie ogarnęła. Już mi lepiej. Uspokoiła mnie myśl, że wolę poród jak leczenie kanałowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 22:01
-
Korralik, w naszym wozku jest bardzo zniszczona rączka i planuję kupić coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/nakladka-skorzana-na-raczke-np-mutsy-evo-8511244755?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_BG_pla_dziecko_w%C3%B3zki&ev_adgr=akcesoria&gclid=EAIaIQobChMI4aSY9-Ps7gIVmdV3Ch2OIgucEAQYASABEgJA9_D_BwEKORRALIKK lubi tę wiadomość
-
Poproszę o wpisanie 6 kwietnia Klara. Jak sasiadka imienniczka z 3 .04 😁 chociaz termin sie zmieni na pewno, bo planuję cc, ale liczę,że to będzie kwiecień 🥰
Jaszczureczka, zokeia lubią tę wiadomość
4 cykl 🍀
28 dc ⏸️
27.07. 💉 Beta 6,720 mIU/ml
03.08. 💉 Beta 277,600 mIU/ml
-
Mi jak odeszły wody rok temu to była pokaźna kałuża - nie da się tego przegapić jakby nagle z 2l albo więcej wody ze mnie na raz wyleciało.
Byłam dziś u położnej i mówię ze mam skurcze to przed ktg mnie zbadała ręcznie i mówi rozwarcie 2cm i wysłała mnie do szpitala bez ktg. W szpitalu lekarz stwierdził brak rozwarcia 🙈 i bądź tu człowieku mądry. Ale skurcze miałam i rysowały się regularnie na ktg. Dostałam mega dawkę magnezu w kroplowce i teraz druga mam podpięta na noc kroplówka plus coś na uspokojenie. Rano badania mam mieć. Zobaczymy co będzie dalej. 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 22:41
zokeia lubi tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Cała noc byłam podpięta pod kroplówkę z magnezem. Skurcze ucichły ale podobno po dopięciu od kroplówki mogą wrócić. Teraz czekam na obchód i na badania krwi/moczu. Zobaczymy co na obchodzie powiedzą co dalej i czy będą chcieli usg robić czy coś.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny
-
Wasze maluchy się spieszą za bardzo. Poczekajcie jeszcze.
Mój wieczorem zbombardował mi brzuch, aż mi niedobrze było i od rana znów czuje go z każdej strony. Chyba już mu ciasno. Wszyscy mi mówią, że nie mam wielkiego brzucha, też mam wrażenie, że nie rośnie. Ale z dnia na dzień przestałam zapinać kurtkę, więc coś jednak rośnie.