♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
My kupiliśmy KinderKraft Unimo 5 w 1 właśnie dlatego bo w pierwszej fazie może służyć jako mini przenośne łóżeczko bo jest możliwość płaskiego leżenia, więc fajna opcja zabrania do kuchni, łazienki lub innego pokoju. Cena przyzwoita, a fajne funkcje.
My ogólnie trafiliśmy na okazję, wyhaczyłam na olx w stanie idealnym za pół ceny
https://naforum.zapodaj.net/4fb64b6533a8.jpg.html
na YT znajdziecie filmik który prezentuje wszystkie funkcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 14:13
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
No leżaczek bujaczek to coś w czym się leży i buja raczej. Od leżenia i bujania😀Z funkcją siedzenia jako opcja 2w1 lu. 3w1😀 Nie wiem co w nim złego 🤷♀️Tak straszą a to nic złego. Ja jeszcze miałam dodatkowy materac i było miodzio
Do karmienia nia później tez super bo się ściągną wszystko do praniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 14:31
-
Też mam po starszaku leżaczek tiny love. Do czasu w łazience idealny, do karmienia nie jest zalecany. Krzesełko do karmienia też wykorzystywałam jak już siedział. Przynajmniej kąpiel i poranne ogarnianie było na spokojnie.
Annie1981, zokeia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj otrzymałam prezent od siostry leżaczek:) martwi mnie to co znowu się dzieje chyba jakoś bezpieczniej w ciazy się czułam z mężem stwierdziliśmy ze nie będzie odwiedzin tylko siostra mnie odwiedziła ale patrząc na to co się dzieje teraz nie będziemy ryzykować...
Jak widać zmieniłam tez zdanie odnośnie elektronicznej niani jest ekstra na dodatek można melodyjki dziecku włączyć a nawet mówićNatomiast jeśli chodzi o spiworek to zdecydowanie wolę rożek nie jestem zwolenniczka spiworkow może później ok ale teraz mi nie podchodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 16:38
-
Bujaczki nie są polecane do rozszerzania diety z uwagi na ryzyko zakrztuszenia. Bardziej polecane są krzesełka, w którym dziecko siedzi, mimo że usiąść samo nie potrafi, ale tu akurat jest kompromis z bezpieczeństwem.
Ja bujaczka używałam tylko jak chciałam wziąć prysznic czy zęby umyć, więc długo córka w nim nie leżała.m85t lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
*SmoczycA* wrote:Dziewczyny a macie może doświadczenie z nianią z kamerką? Po starszej corce mamy zwykłą ale jeszcze używamy a teraz mały będzie w innym pokoju więc potrzeba drugiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 18:53
zokeia, m85t lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam z kamerka maz chyba dal 300 zł ale jest świetna chodzę do toalety wszedzie z tym nadajnikiem
jedynie co mnie wkurza temat karmienia wiecznie jest głodna a ja non stop przy tym laktatorze wszystko ufajdane w mleku dzisiaj bralam prysznic nawet po prysznicu ciekło dramat. Bardzo się wzruszyłam bo nie liczyłam na rezerwy a dostaliśmy ich tyle ze jestem w szoku znajomi bardzo pomagaja i wspierają oraz rodzina naprawde nie spodziewałam się.
zokeia, m85t lubią tę wiadomość
-
A odnośnie bujaczków to kojarzę, że niektórzy fizjoterapeuci dopuszczują używanie bujaczka baby bjorn. Drogi ale rzeczywiście pozycja dziecka wydaje się prawidłowa w miarę. Mam po starszaku Tiny love 3w1 i o ile pozycja kołyski na płasko jest fajna i często korzystałam, to jako leżaczek był straszny. Dziecko w nim się zsuwało i zawsze jakoś krzywo siedziało, takie powyginane. Nie korzystałam z tej opcji wcale.
-
nick nieaktualny
-
Dopadły mnie przedtem mega bóle okresowe, bol blizny, aż kazałam się awaryjnie wydepilować przez męża...
Osiwieje ! A jeszcze tydzień do donoszonej pasuje wytrzymać ... torba od mg nie dotarła, mam nadzieje, ze do piątku mi dojdzie...
Młode kopie po żołądku tak bardzo, ze pół dnia mnie bolał.
I jeszcze nerwy i stres bo na bank zawiesza kangurowanie po cc przez męża.. boje nawet zadzwonić i zapytac 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 19:34
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Hej, mi dzień zleciał szybko. Mały jest już bardzo niemrawy , ale ruchy są. Dzisiaj zabiegany dzień. Musiałam ze starszą podejść do pediatry, z psem do fryzjera plus weta. Na szczęście to akurat w jednym miejscu. Mam nadzieję że przez ten lockdown nie zabiorą porodów rodzinnych. Dostałam smsa z CCC że drugi produkt jest za grosz i tak sobie myślę że fajnie by było kupić sobie jakieś buty. Moja młodsza córcia dziś kończy 3 latka ! Odliczam już do kwietnia, jestem ciekawa kiedy tym razem urodzę.